BH Telecom proizvodi od sada dostupni i putem Korpa.ba

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo korisnike usluga BH Telecoma da se od 18. jula 2022. godine neki od naših proizvoda mogu kupiti i putem domaće platforme za dostavu Korpa.ba!

BH Telecom se opredijelio i za ovaj trend narudžbe kako bi svim korisnicima telekomunikacijskih usluga pružio samo najbolje.

Iz udobnosti svog doma, s posla ili bilo kojeg drugog mjesta putem mobilnog uređaja, računara, tableta ili laptopa na jednostavan, brz i uz potpuno siguran platni servis, kartični ili gotovinski, možete kupiti neke od naših proizvoda i za manje od sat vremena željena narudžba je na vašoj odrednici.

Ako do sada niste, u samo nekoliko klikova preuzmite aplikaciju Korpa.ba. U mogućnosti  ste u realnom vremenu pratiti status dostave, jer vas aplikacija redovno obavještava o svakom koraku – od trenutka kupovine do dolaska proizvoda na krajnju adresu.

Narudžbe je moguće vršiti svaki dan od 8:00 do 00:00 sati putem www.korpa.ba, te putem aplikacija za tablete i pametne telefone App Store ili Google Play Store.

Dostava putem Korpa.ba je moguća u sljedećim gradovima BiH: Sarajevo, Brčko, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Zenica i Doboj.

Uštedite vrijeme i energiju.

Napuni svoju korpu proizvodima BH Telecoma!

Cjelokupni asortiman naših proizvoda dostupnih putem Korpa.ba pogledajte na linku

Moja priča. BH Telecom

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content