BH Telecom: Saznajte kako možete gledati sve utakmice Eura 2024

Utakmice sportskog događaja godine gledajte u programima MY TV i BHT1 i to na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH!

Prenose svih utakmica Evropskog nogometnog prvenstva Moja TV korisnici moći će pratiti na MY TV. U direktnom prenosu 45 utakmica, od toga šest ekskluzivnih samo na MY TV, dok će šest utakmica biti realizovano u snimku.

Utakmice koje će biti ekskluzivno za Moja TV korisnike su utakmice 3. kola grupne faze takmičenja, i to su dueli :

  • Škotska – Mađarska
  • Albanija – Španija
  • Nizozemska – Austrija
  • Engleska – Slovenija
  • Slovačka – Rumunija    
  • Češka – Turska

 

Super pogodnost za BH Telecom korisnike!

Sve utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV, što znači da oni neće biti u situaciji da propuste niti jednu utakmicu, jer uz aplikaciju Moja webTV sve duele najboljih evropskih reperezentacija mogu gledati na bilo kojem uređaju, bilo gdje u BiH da se nalaze.

Svi korisnici Moja TV Full i Moja TV Net paketa u svom sadržaju već imaju Moja webTV.

Za njeno korištenje je potrebno da sa PlayStora ili AppStora preuzmu aplikaciju i prate Euro 2024 na mobitelu, tabletu, laptopu, gdje god da se u BiH nalaze.

Za sve koji nisu BH Telecom korisnici, a žele koristiti ovu super opciju, koju mogu dobiti i besplatno, tu su trenutne akcije:

  • za nove Moja TV korisnike u kojoj za 1 KM mogu aktivirati Moja TV Net i Full pakete i plaćati pretplatu u pola cijene šest mjeseci ili
  • za nove i postojeće netFlat korisnike u kojoj solo internet BH Telecoma aktiviraju za 1 KM, pretplatu plaćaju u pola cijene šest mjeseci i Moju webTV dobivaju BESPLATNO šest mjeseci

Bilo koju od usluga da aktivirate uz e-račun, učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti električni automobil ili jednu od drugih vrijednih nagrada kojima BH Telecom nagrađuje korisnike sve do kraja godine.

Prijavite se ovdje i iskoristite akcijske pogodnosti!

Pratite BH Telecom na društvenim mrežama i saznat ćete među prvima sve o svim pogodnostima za postojeće i nove korisnike i ne zaboravite:

Samo uz BH Telecom Euro 2024 vam donosi više, mnogo više!

14.06.2024.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content