Bruce Willis u novom reklamnom spotu za HELL

Bruce Willis pije novi HELL ENERGY napitak, kao i HELL ENERGY Coffee u novom reklamnom spotu, a glumca prati i prelijepa mlada žena. Reklama koja je snimljena u New Yorku sa holivudskom zvijezdom prvi put je emitirana na televiziji i društvenim mrežama.

Foto: PR

Ovo je drugi put da se udružuju HELL ENERGY i Bruce Willis povodom snimanja reklame, jer je glumac  pristao biti zaštitno lice brenda i naredne dvije godine. HELL ENERGY, koji se izvozi u preko 50 zemalja širom svijeta i tržišni je lider u nekoliko njih, potpisao je ugovor i sa Zuleykom Rivera, koja se smatra najljepšom ženom na svijetu, a imala je glavnu žensku ulogu u najgledanijem muzičkom spotu svih vremena, Despacito, koji je prikupio 6,7 milijardi pregleda.

Foto: PR

Kampanja ima za cilj popularizaciju ne samo HELL ENERGY napitaka, već i HELL ENERGY Coffee, liniju ledenih kafa koja na međunarodnom tržištu debitira ove godine. Reklama je snimljena  na ulicama New Yorka i u luksuznom stanu na 52. spratu. Snimanje je izvedeno u saradnji sa istom američkom produkcijskom kućom kao i prije, pa se glumac tokom snimanja susreo sa “starim poznanicima”, kako iz HELL-a, tako i iz ekipe koja je snimala. Američka filmska zvijezda, baš kao i na prethodnom snimanju, bio je izuzetno profesionalan, ali je pokazao i svoju šaljivu stranu, te je nekoliko puta izmamio osmijeh članovima ekipe.

“Ovogodišnje snimanje odvijalo se na prelijepoj lokaciji, dobro smo se zabavili i sve je proteklo u najboljem redu. Iako uz Bruceov zavodnički  osmijeh ova reklama ostavlja  potpuno drugačiji dojam od prethodne, uvrstili smo i malu šalu u završnu scenu spota. Bruceova cool i šarmantna ličnost savršeno se uklapa u naš koncept, a u Zuleyki smo pronašli savršenog partnera za to“, rekao je o snimanju reklame Péter Pantl, direktor međunarodne komunikacije i marketinga HELL ENERGY.

Kampanja, koju je podržao Bruce Willis, pokrenuta je u nekoliko zemalja sredinom maja, a sada kreće i u Bosni i Hercegovini. TV reklama može se pogledati na ovom linku.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content