CBCC 2023: Konferencija o digitalnim nomadima i coworking prostorima se vraća i ove godine

Regija ponovno postaje središte razgovora o digitalnim nomadima i coworking prostorima zahvaljujući Cross Border Coworking Conference koja će se održati u Nikšiću od ponedjeljka, 9.10. do srijede, 11.10.2023. godine.

Foto: Intera.ba

Ova trodnevna konferencija, koju po treći put organiziraju Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park, ovaj put u suorganizaciji s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, namijenjena je digitalnim nomadima, coworking menadžerima, poduzetnicima i freelancerima, ali i turističkim djelatnicima te svim donositeljima odluka u regiji koji igraju ključnu ulogu u stvaranju atraktivne ponude za digitalne nomade.

Najbolje od svega? Sudjelovanje na konferenciji je i ove godine besplatno!

CBCC konferencija sudionicima će pružiti priliku upoznati najnovije trendove te saznati ključne korake koje regije trebaju poduzeti kako bi iskoristile potencijal koji donosi dolazak i rad digitalnih nomada. Regionalni i svjetski stručnjaci popet će se na pozornicu kako bi kroz niz inspirativnih predavanja, radionica i panel diskusija podijelili svoja iskustva. Sudionici će se upoznati i s globalnim trendom koji su prepoznale vodeće svjetske države te prilagodile svoju ponudu strateškim pristupom kako bi privukle digitalne nomade. Konferencija će se dotaknuti i aktualnih tema poput burnout sindroma, upravljanja vremenom, osobnog brandinga te rada na daljinu.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za usavršavanje, umrežavanje i inspiraciju. Označite datum u svom kalendaru i pripremite se za događaj koji će vam donijeti ključne uvide u najnovije trendove u svijetu digitalnih nomada.

Prijave će biti uskoro otvorene! Pratite stranice organizatora kako biste osigurali mjesto na konferenciji. 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content