Centrotours: U ponudi vrhunski hoteli u Turskoj po cijeni nižoj i do 50 %

Turistička agencija Centrotours predstavila svoj program ljetovanja Turska 2018. Pred više od 140 turističkih radnika predstavili su se i gosti iz najvećih turskih hotelskih lanaca Amara Hotels, Kaya Hotels, Armas Hotels, Marti Hotels, te lanac Euphoria hotela.

 

 

Prema riječima direktora agencije Centrotours, Muamera Lutvića, “rani booking” za ljetovanje u Turskoj već je počeo i važi do kraja januara, a u posebnoj ponudi mogu se pronaći vrhunski hoteli po cijeni nižoj i do 50%. Interesovanje za ljetovanje u Turskoj veće je nego prethodnih godina, pa se ove sezone očekuje da će bh građani u velikom broju ljetovati na Antalijskoj rivijeri.

„Ove godine obezbijedili smo veliki broj hotela gdje 2 djece ima GRATIS smještaj, negdje je to do 12, negdje 13, 14, a u nekim hotelima imamo GRATIS smještaj za djecu do 15 godina“, rekao nam je Lutvić.

Paket aranžmani za ljetovanje u Turskoj (Antalija, Alanja, Kemer, Belek, Side), obuhvataju avio prijevoz direktnim čarter letovima na relaciji Sarajevo – Antalija – Sarajevo, smještaj u hotelima po izboru putnika na bazi 7, 10, 11 ili 14 noćenja i transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom. Prvi let predviđen je za 20.06.2018. godine, a u ponudi će biti dva termina sedmično – ponedjeljkom i četvrtkom. Za sve putnike koji ne žive u Sarajevu obezbijeđen je GRATIS prijevoz do aerodroma u Sarajevu, a za one koji dolaze u Sarajevo automobilima i GRATIS parking.

 

Nakon prezentacije, druženje radnika Centrotoursa i njihovih kolega iz partnerskih agencija nastavljeno je na gala večeri do kasno u noć, a najsretniji učesnici dobili su niz vrijednih nagradnih ljetovanja.

Više informacija o Centrotrans Eurolines:

Centrotrans-Eurolines osnovan je 1963. godine kao dio kompanije Centrotrans Sarajevo zadužen za pružanje usluga prijevoza putnika. Kroz dugogodišnji rad Centrotrans-Eurolines je prošao razne faze organizacionih promjena koje, uprkos izmjenama društvenih prilika, nisu uticale na uspješnost poslovanja. Centrotrans je 1997. godine primljen u punopravno članstvo Eurolines organizacije. Danas je Centrotrans-Eurolines sa svojim voznim parkom, koji broji više od 200 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i svjetske tehničko-eksploatacione standarde, vodeća firma za autobuski saobraćaj u Bosni i Hercegovini. U njihovom vlasništvu su savremene auto-baze, pet poslovnih jedinica, osam autobuskih stanica te četiri savremeno opremljene turističke agencije.

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content