Centrotours: U ponudi vrhunski hoteli u Turskoj po cijeni nižoj i do...

Centrotours: U ponudi vrhunski hoteli u Turskoj po cijeni nižoj i do 50 %

Turistička agencija Centrotours predstavila svoj program ljetovanja Turska 2018. Pred više od 140 turističkih radnika predstavili su se i gosti iz najvećih turskih hotelskih lanaca Amara Hotels, Kaya Hotels, Armas Hotels, Marti Hotels, te lanac Euphoria hotela.

Prema riječima direktora agencije Centrotours, Muamera Lutvića, “rani booking” za ljetovanje u Turskoj već je počeo i važi do kraja januara, a u posebnoj ponudi mogu se pronaći vrhunski hoteli po cijeni nižoj i do 50%. Interesovanje za ljetovanje u Turskoj veće je nego prethodnih godina, pa se ove sezone očekuje da će bh građani u velikom broju ljetovati na Antalijskoj rivijeri.

„Ove godine obezbijedili smo veliki broj hotela gdje 2 djece ima GRATIS smještaj, negdje je to do 12, negdje 13, 14, a u nekim hotelima imamo GRATIS smještaj za djecu do 15 godina“, rekao nam je Lutvić.

Paket aranžmani za ljetovanje u Turskoj (Antalija, Alanja, Kemer, Belek, Side), obuhvataju avio prijevoz direktnim čarter letovima na relaciji Sarajevo – Antalija – Sarajevo, smještaj u hotelima po izboru putnika na bazi 7, 10, 11 ili 14 noćenja i transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom. Prvi let predviđen je za 20.06.2018. godine, a u ponudi će biti dva termina sedmično – ponedjeljkom i četvrtkom. Za sve putnike koji ne žive u Sarajevu obezbijeđen je GRATIS prijevoz do aerodroma u Sarajevu, a za one koji dolaze u Sarajevo automobilima i GRATIS parking.

 

Nakon prezentacije, druženje radnika Centrotoursa i njihovih kolega iz partnerskih agencija nastavljeno je na gala večeri do kasno u noć, a najsretniji učesnici dobili su niz vrijednih nagradnih ljetovanja.

Više informacija o Centrotrans Eurolines:

Centrotrans-Eurolines osnovan je 1963. godine kao dio kompanije Centrotrans Sarajevo zadužen za pružanje usluga prijevoza putnika. Kroz dugogodišnji rad Centrotrans-Eurolines je prošao razne faze organizacionih promjena koje, uprkos izmjenama društvenih prilika, nisu uticale na uspješnost poslovanja. Centrotrans je 1997. godine primljen u punopravno članstvo Eurolines organizacije. Danas je Centrotrans-Eurolines sa svojim voznim parkom, koji broji više od 200 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i svjetske tehničko-eksploatacione standarde, vodeća firma za autobuski saobraćaj u Bosni i Hercegovini. U njihovom vlasništvu su savremene auto-baze, pet poslovnih jedinica, osam autobuskih stanica te četiri savremeno opremljene turističke agencije.