Cijene usluga brzog prolaza i korištenje salona poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Međunarodni aerodrom Sarajevo od danas nudi novu uslugu koja će putnicima omogućiti brži i udobniji prolaz kroz aerodromske procedure. Usluga “Fast Track” je osmišljena kako bi smanjila vrijeme čekanja i pružila putnicima ugodnije iskustvo.

Uvođenje ove usluge predstavlja značajan korak ka poboljšanju kvaliteta usluga na aerodromu, što je posebno važno za poslovne putnike i one s ograničenim vremenom. Kroz “Fast Track” koridor, putnici će imati prioritetni prolaz kroz sigurnosne kontrole, čime će im se omogućiti brži i efikasniji dolazak do izlaznih vrata.

Ova usluga je dostupna svim putnicima, bez obzira na klasu karte ili avio kompaniju s kojom lete. Putnici koji žele koristiti ovu uslugu mogu je rezervirati unaprijed putem internetske stranice aerodroma ili je kupiti direktno na aerodromu.

Pored brzog prolaza, Međunarodni aerodrom Sarajevo od danas nudi dodatne pogodnosti za putnike koji žele uživati u premium iskustvu korištenja aerodromskih usluga. Putnicima je sada omogućena online kupovina vouchera za korištenje Salona poslovne klase na prvom spratu – CIP ili Premium salona poslovne klase, koji se nalazi na drugom spratu zgrade Terminala B.

Za putnike koji kupe voucher za korištenje jednog od salona poslovne klase, usluga Fast Track je gratis. Plaćanje je moguće izvršiti samo online putem web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo na adresi https://www.sarajevo-airport.ba/Shop.

Cijene navedenih usluga su:

  • Fast Track: 19,56 KM / 10,00 € + pdv
  • Salon poslovne klase – CIP: 50,00 KM / 25,57 € + pdv
  • Premium salon: 60,00 KM / 30,67 € + pdv

Korištenje usluga besplatno je za djecu uzrasta od 0 do dvije godine, dok je za djecu uzrasta od dvije do 12 godina cijena za sve usluge snižena za 50 posto.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content