Da li ste maštali o putovanju na Eurosong?

Sada to konačno možete i ostvariti! I to uz pomoć vaše Visa kartice kojom obavljate svakodnevne kupovine! 

Nalazimo se na početku nove Visa nagradne igre koja vam može donijeti nezaboravne i vrijedne nagrade, a vi ne morate da radite bilo šta što već ne radite svakoga dana.

U periodu od 8.3. do 6.4. potrebno je da plaćate vašom Visa karticom (isključene su Visa business kartice), i da se registrujte na visasoutheasteurope.com za šansu da osvojite 1 od 2 VIP putovanja na Eurosong 2017 u Kijevu ili 1 od 15 karaoke setova!

A vrlo je jednostavno povećati svoje šanse za pobjedu: što češće plaćate Visa karticama i što više kupovina unesete na visasoutheasteurope.com, veće su šanse da osvojite putovanje na muzički spektakl u Kijevu, ili da osvojite karaoke set uz koji ćete moći da budete muzička zvijezda u svojoj dnevnoj sobi!

Budite na istoj talasnoj dužini. Plaćajte Visa karticama, unosite podatke sa računa na visasoutheasteurope.com i možete osvojiti putovanje koje ćete pamtiti čitavog života!

 

Ove će godine, na 62. Eurosongu nastupiti 43 zemlje, a pripreme za najveće evropsko muzičko takmičenje već su počele. Procjenjuje se da će u dvorani u Kijevu ove godine biti blizu 11 000 gledaoca.

Od 9. do 13. maja najveće svjetsko muzičko takmičenje održat će se pod motom “Slavimo različitosti”, a logo je dizajniran po uzoru na  tradicionalnu ukrajinsku ogrlicu od koralja. Poslije jednogodišnje pauze na takmičenje će se vratiti Rumunija i Portugal.

Igrajte nagradnu igru i budete jedan od 11 000 ljudi koji će spektakl pratiti uživo.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content