Da li ste maštali o putovanju na Eurosong?

Da li ste maštali o putovanju na Eurosong?

Sada to konačno možete i ostvariti! I to uz pomoć vaše Visa kartice kojom obavljate svakodnevne kupovine! 

Nalazimo se na početku nove Visa nagradne igre koja vam može donijeti nezaboravne i vrijedne nagrade, a vi ne morate da radite bilo šta što već ne radite svakoga dana.

U periodu od 8.3. do 6.4. potrebno je da plaćate vašom Visa karticom (isključene su Visa business kartice), i da se registrujte na visasoutheasteurope.com za šansu da osvojite 1 od 2 VIP putovanja na Eurosong 2017 u Kijevu ili 1 od 15 karaoke setova!

A vrlo je jednostavno povećati svoje šanse za pobjedu: što češće plaćate Visa karticama i što više kupovina unesete na visasoutheasteurope.com, veće su šanse da osvojite putovanje na muzički spektakl u Kijevu, ili da osvojite karaoke set uz koji ćete moći da budete muzička zvijezda u svojoj dnevnoj sobi!

Budite na istoj talasnoj dužini. Plaćajte Visa karticama, unosite podatke sa računa na visasoutheasteurope.com i možete osvojiti putovanje koje ćete pamtiti čitavog života!

 

Ove će godine, na 62. Eurosongu nastupiti 43 zemlje, a pripreme za najveće evropsko muzičko takmičenje već su počele. Procjenjuje se da će u dvorani u Kijevu ove godine biti blizu 11 000 gledaoca.

Od 9. do 13. maja najveće svjetsko muzičko takmičenje održat će se pod motom “Slavimo različitosti”, a logo je dizajniran po uzoru na  tradicionalnu ukrajinsku ogrlicu od koralja. Poslije jednogodišnje pauze na takmičenje će se vratiti Rumunija i Portugal.

Igrajte nagradnu igru i budete jedan od 11 000 ljudi koji će spektakl pratiti uživo.