Drugi Pecka Outdoor Festival posvećen prirodi 1. i 2. juna

Drugi Pecka Outdoor Festival, u organizaciji Udruženja za podršku održivom razvoju Greenways, biće održan 1. i 2. juna 2019. godine u selu Pecka, nadomak Mrkonjić Grada.

Jedini festival ovog tipa u Republici Srpskoj i BiH i ove godine ponudit će atraktivne programske sadržaje i aktivnosti na otvorenom za sve generacije posjetitelja.

Pecka Outdoor Festival je osmišljen kao svojevrsna proslava zdravog načina života, aktivnog boravka i porodičnog okupljanja u prirodnom okruženju, s dodatnim ciljem popularizacije izuzetno primamljivog prostora Pecke i susjednih sela.

Događaj je namijenjen porodicama, rekreativcima, sportistima i svim ljudima koji su u potrazi za prirodnim atrakcijama i mjestima za aktivni odmor.

Organizatori podsjećaju da je prvi Pecka Outdoor Festival, koji je održan u maju prošle godine, okupio više od hiljadu učesnika svih generacija i time premašio sva očekivanja. U nezaboravnom prirodnom ambijentu Pecke, sve aktivnosti izvedene su uspješno i ispraćene zadovoljstvom svih posjetitelja.

Detaljnije informacije o programskim i drugim sadržajima možete pronaći na www.peckaoutdoor.com.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content