Easy Coworking Sarajevo – Velika priča za male preduzetnike

Za ostvariti velike snove ne trebate veliki prostor i blistave poslovne zgrade. Trebate ideju, radni stol, telefon, internet i, za prezentacije i sastanke, konferencijsku salu. U modernom interijeru članovi ovog coworking prostora imaju sve resurse za uspješno obavljanje posla.

Foto: Easy Coworking Sarajevo

Od skenera do tuša 

Sve to ili samo to, ovisi o uglu gledanja, možete imati u srcu Sarajeva, na adresi Skenderija 31A, gdje je otvoren Easy Coworking, novi poslovni koncept osmišljen da pruži inspirativno okruženje za rad poduzetnicima koji ne trebaju veliki poslovni prostor i koji žele, uz minimalne troškove, potencijalnim klijentima izgledati poslovni i ozbiljni. 

U modernom interijeru mogu iznajmiti radni stol, raspolagati konferencijskom salom, kuhinjom, skenerima i printerima, čak i dijelom za tuširanje. I sve to je dostupno 24/7. 

Virtualni ured

Koncept je prilagodljiv potrebama klijenata. Prostrana konferencijska sala opremljena je sadržajima neophodnim za sastanke, prezentacije i radionice. Easy Coworking može biti virtual office, ako tražite profesionalnu adresu za poslovanje.

Ova usluga uključuje i primanje pošte i telefonskih poziva. U svakom slučaju više negoli su Jobs i Zuckenberg imali na početku. 

Ovaj je koncept pogodan i za one koji žele izbjeći rutinu, potaknuti kreativnost i socijalizaciju, ali imati i mir, neophodan za rad. Sjajno je da možete rentati ured na dan, sedmicu, dvije ili više. Kako kažu, fleksibilnost im je drugo ime.

Više o Easy Coworkingu možete naći na njihovoj web stranici i Instagram profilu, gdje je u toku posebna prebooking akcija za mjesečne i virtual office pakete, s 20 posto nižim cijenama.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content