eSedmica turizma : “Turištičkom ponudom kroz Unsko-sanski kanton”

Bosna i Hercegovina obiluje prirodnim bogatstvima i ljepotama. Njene rijeke, jezera, planine  su pravi dragulji prirode a većina Bosanaca I Hercegovaca ne samo da ih nije posjetila nego ne znaju ni gdje se nalaze.

Foto: Furaj.ba

Zbog toga student  Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Bihaću u prostorijama univerziteta, svake godine organizuju “Sedmicu turizma”  kako bi se kroz timski rad upoznali o prirodnim potencijalima svog kantona te razmijenili iskustva i informacije. Ove godine zbog pandemije nije moguće realizovati planove i sprovesti željete te će se projekat sprovoditi putem online platform pod nazivom “eSedmica turizma” gdje se upoznajemo s potencijalima Unsko-sanskog kantona.

Foto: Furaj.ba

Kroz turističku ponudu možemo se upoznati sa historijom, tradicijom, gastronomijom a od prirodnih bogatstava izdvajamo planine i rijeke, s tim da u sklopu planina su obrađene i pećine za koji mnogi čak i s područja USK-a nisu u potpunosti upoznati.

 

Pozivamo vas da prisustvujte eSedmici turizma, da damo  podršku mladima koji mogu uticati na sektore privrede Bosne i Hercegovine, da upoznamo bogatstva jednog od naših kantona, da učestvujemo u diskusiji, razmijenimo ideje i iskustva, te kroz dalji rad motivišemo učesnike projekta I za njegovo proširenje.

Plan i program eSedmice turizma,  možete dalje pratiti na facebook stranici OVDJE

Zato što jedan članak nije dovoljan

MAGIJA NACIONALNOG PARKA UNA

MARTIN BROD, MJESTO GDJE UNAC LJUBI UNU

AKO NISI VOLJEN ZAVOLI UNU

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content