Film i turizam ruku pod ruku – Zagreb Tourfilm Festival

Od 10. do 12. oktobra 2018. u prostorima Kaptol Boutique Cinema&Bara održat će se međunarodni festival turističkog filma.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Zagreba i Balduči filma u prostorima Kaptol Boutique Cinema&Bar od 10. do 12. oktobra održat će se Zagreb Tourfilm Festival – međunarodni festival turističkog filma. Zagreb Tourfilm festival član je CIFFT-a – Međunarodnog udruženja turističkih filmskih festivala. Osim Zagreba, u elitnom su društvu filmskih festivalskih gradova primjerice Baku, Varšava, New York, Los Angeles, Berlin, Karlovy Vary, Porto, Cannes i Deauville, Istanbul itd.

Temeljni cilj Festivala je nagraditi film i audiovizualnu produkciju koja promiče turizam u sljedećim aspektima: turističko odredište, avanturistički turizam, ekstremni sportovi, sportski turizam, nautički turizam, hoteli i resorti, ljudi, kultura i tradicija, religijski turizam, ruralni turizam, kongresni turizam. Posebna nagrada očekuje filmove koji promiču Hrvatsku kao turističku destinaciju. O veličini festivala govori podatak da je Zagreb Tourfilm festival dobio više od 800 filmova iz cijelog svijeta od kojih je njih 250 ušlo u uži izbor za sudjelovanje u službenoj konkurenciji.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content