HAAD predstavio liniju kozmetike inspiriranu tradicijom BiH

Adnan Hajrulahović Haad, poznato ime bh. modne scene, predstavio je svoju liniju kozmetike brenda HAAD inspiriranu  tradicijom BiH.

Kozmetičku liniju HAAD možete pronaći u svim dm prodavnicama u BiH.

Receptura koju koristi naš dizajner u prvoj kozmetičkoj liniji sa potpisom domaćeg modnog bh. brenda bazirana je na isključivo prirodnim sastojcima koji će prijati svakodnevnoj njegi vaše kože.

Kolekciju čine tri kreme – Katarina, Elizabeta i Kulin, te balzam za usne. Inspiraciju dizajner pronalazi u srednjovjekovnoj Bosni, a samu ambalažu krase motivi bosanskog ćilima po kojima je već dizajner prepoznatljiv u modnom izrazu.

Kreme su obogaćene mirisom citrusa, ruže i cvijeta ylang.

Ideja za pokretanje vlastite kozmetičke linije pojavila se prije više od godinu dana. Haad zajedno sa svojim timom, detaljno je pripremao preparate koji će vam olakšati svakodnevnu njegu kože i inspirisati vas za novi dan.

Lansiranjem kozmetičke linije HAAD pokazuje kako ponovo postavlja nove trendove na tržište i poziva svoje kupce da ih isprobaju. Moto kozmetičke linije HAAD je “Ljepota i tradicija se njeguju”.

“Sretan sam što imam priliku raditi, stvarati i razvijati se. Kozmetička linija HAAD za mene je nastavak moje modne priče. Želja mi je bila ponuditi nešto kvalitetno, zanimljivo, bosansko i u kozmetici i to pod sloganom “Ljepota i tradicija se njeguju”. Raduje me i to što javnost ovu kozmetičku liniju može pronaći u dm prodavnicama širom BiH. Dokaz da je nešto dobro i ispred svog vremena je i to da drugi bivaju inspirirani mojim radom a onda i sami slijede ideje koje radim. Ima li veće sreće za dizajnera nego praviti trend koji će slijediti drugi dizajneri bilo inspirativno, praktično ili teoretski”, rekao je Adnan Hajrulahović Haad u osvrtu na novu kozmetičku liniju HAAD.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content