Helem Nejse dvojac i Srđan Erceg vodit će Red Bull Showrun u Sarajevu

Red Bull Showrun, koji se održava u Sarajevu 9. juna, sve je bliže, a sada su poznata imena voditelja ovog spektakularnog događaja.

Foto: Red Bull

Riječ je o dvojcu iz popularne grupe Helem Nejse, a to su Gaga i Stihi. Iako im je muzika na prvom mjestu, oni su već mnogo puta dokazali da se sjajno snalaze u ulozi voditelja raznih programa i događaja u organizaciji Red Bulla. Stoga će i ovog puta imati zadatak i čast da vode jedan od najvećih događaja u glavnom gradu BiH, a to je nestrpljivo očekivani Red Bull Showrun.

Kao što je već poznato, riječ je o cjelodnevnom događaju bogatog programa, koji će se održati 9. juna u Sarajevu, a uključuje vožnju bolida Formule 1 kojim će upravljati slavni F1 vozač David Coulthard, performans virtuoza na motociklu Arunasa Gibieže, nastup majstora drifta, dvojca Red Bull Driftbrothers, ali i sjajan muzički program te afterpartyje. Bolid će juriti trasom od Marijinog Dvora do Tehničke škole i nazad pored Zemaljskog muzeja BiH, a upravo ova dionica će biti centar dešavanja glavnog dijela programa koji traje od 14 do 16 sati.

Tako će za zabavni dio programa tokom glavnog dijela događaja i vrhunsku atmosferu biti zaduženi Gaga i Stihi, dok će im u stručnom dijelu pomagati Srđan Erceg, poznati F1 komentator na Sport Klubu i voditelj popularnog podcasta Lap 76.

Red Bull Showrun će u Sarajevu potpuno besplatno moći posmatrati svi koji to žele, ali su dostupna i najbolja mjesta s neometanim pogledom na stazu uz kupovinu ulaznica za Fan Pit zonu i sjedeća mjesta na tribinama putem servisa Kupikartu.ba online te na prodajnim mjestima.

U glavnom gradu BiH se 9. juna pored staze očekuje više od 50.000 ljudi, a za one koji tog dana ne budu u prilici da posjete Sarajevo, osiguran je direktan TV prijenos na Sport Klubu.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content