Hell Energy Ice Cool limitirana serija

HELL ENERGY predstavlja dva nova limitirana okusa za svoje kupce. Stigla je nova Ice Cool limitirana serija koja donosi okuse višnja-grožđe i guava-yuzu.

Zima je period kada nam generalno svima nedostaje energije, zato se HELL ENERGY pobrinuo da ova zima ne bude takva, te da proširi svoju već bogatu ponudu proizvoda. Svojim izborom boja i okusa za nova limitirana izdanja proizvoda, učiniće najhladnije mjesece još šarenijim i živopisnijim. Kao i ostali HELL ENERGY napici vrlo brzo će učiniti da se osjećate energičnije i spremnije za nove aktivnosti. Energija, svježina, pun voćni okus, a sve u soft-touch limenkama i to pasterizovano i bez konzervansa.

HELL ENERGY donosi slatku aromu grožđa, klasičnog jesensko-zimskog voća, spojenu sa blago kiselkastim okusom višnje kako biste u sumornim zimskim danima uživali u neodoljivom okusu našeg najnovijeg proizvoda HELL Ice Cool Cherry – Grape. Kombinacija okusa višnje i grožđa HELL ENERGY napitka dolazi u trendi limenci boje ružičastog zlata.

Još jedno limitirano izdanje je fantastična egzotika u limenci boje srebra – HELL Ice Cool Guava-Yuzu. Hladan izgled skriva žestoke tropske okuse unutar limenke. Svakim gutljajem možete doživjeti mješavinu sočne guave i voća yuzu, tj. japanskog limuna, koja će vas podsjetiti na vruće ljetne dane.

Zgrabi jedan HELL ENERGY napitak iz limitirane serije i uživaj u Ice Cool okusima! Tekuća energija u modernim limenkama zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Novi Ice Cool okusi će biti vaši savršeni partneri u predstojećim mjesecima!

Ovaj vatromet voćnih okusa uz raznobojan dizajn soft-touch limenki dostupan je na već poznatim prodajnim mjestima širom BiH. Kao i ostali HELL ENERGY napici i Ice Cool serija nudi uobičajeni kvalitet sa 5 vrsta B vitamina i 32 mg/100 ml kofeina.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content