Hogwarts u Budimpešti: Otvoren kafić posvećen Harry Potteru

Još otkako su prvi put pogledali film o mladom čarobnjaku Harry Potteru brojni fanovi priželjkivali su svoje pismo iz Hogwartsa, pa da sa spakovanim koferima prođu kroz zid na peronu 9 ¾.

Djelić atmosfere iz Hogwartsa sada brojni fanovi mogu osjetiti u gradu na Dunavu – Budimpešti, gdje je otvoren prvi kafić na temu Harry Pottera.

Smješten je u četvrti Óbuda pod nazivom Leteća metla, ili na mađarskom Repülő Seprű, a nudi sve ono o čemu ljubitelji mladog čarobnjaka sanjaju.

Poslužit će vas osoblje u uniformi Gryffindora, a dok pijete kavu, pivoslac ili neki od napitaka koji mijenjaju boju, primijetit ćete različite ukrase koje si mogla vidjeti i na filmovima: od odjeće, novina, zmajeva, sova, nestašnih vila pa sve do čarobnog štapića Albusa Dumbledorea i zlatne zvrčke.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Andrea Bodolai (@andreabodolai)

Ovaj simpatični kafić idealno je mjesto za djecu i odrasle, jer osim specijaliteta za jelo i napitaka, u njemu se možete okušati u “magičnim” aktivnostima poput čarobnog štapića ili igranja metloboja, kvizova i društvenih igara.

Kafić je trenutno otvoren samo od četvrtka do nedjelje, od 12 do 21 sat, platiti se može samo gotovinom, a preporučuje se i da unaprijed rezervišete, kako bi bila sigurni da ćete pronaći mjesto.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Szabó Dorka (@szabodorkaaa)

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content