Hostel 101 Dalmatinac – Split

Ako ste u potrazi za zabavnim, ugodnim i prijateljskim smještajem, hostel 101 Dalmatinac je idealno mjesto za vas. Ovo je odlično mjesto za sve turiste bez obzira na to jesu li tu poslovno, kao student, mlada porodica ili ljudi u srednjim godinama koji traže miran boravak.

Dizajn hostela 101 Dalmatinac ima svoju priču koja ga izdvaja od ostalih smještajnih kapaciteta u Splitu. Ime hostela se zapravo temelji na priči o Dalmaciji i 101 dalmatinskom otoku, a toliko kreveta hostel i sadrži.

Svi kreveti nose imena otoka, te je gostima omogućeno da saznaju opće podatke o istim, kao što su fizičke karakteristike, geografska širina i dužina i slično. Ovdje gosti u principu ne spavaju na običnim krevetima već na jadranskim otocima. Hostel ima 19 soba, sve su klimatizirane i svaka ima pripadajuću opremljeno kupatilo, te Wi-Fi pristup koji je dostupan u svim prostorijama. Prostor za opuštanje opremljen fliperom, stolnim fudbalom i konzolom Playstation 4, omiljena je prostorija muškog dijela gostiju. U sklopu hostela nalazi se restoran i cafe bar gdje se gostima nude topla i hladna jela po vrlo povoljnim cijenama.

Ako vaši putevi vode u Split, 101 Dalmatinac pravo je mjesto za vas koje nećete moći zaobići.

Adresa: 114. Brigade 10, 21000 Split, Hrvatska

Telefon: +385 21 585 270

http://101dalmatian.com/ 

Zato što jedan članak nije dovoljan 

SVAKOG LITA CENTAR SVITA

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content