Hotel „Turist 98“ u Jajcu

Hotel „Turist 98“ se nalazi u prelijepom srednjovjekovnom gradu Jajcu, nadaleko poznatom po svojoj bogatoj historiji i historijskoj baštini.

Sam hotel smješten je izvan gradske gužve, a opet blizu centra grada. S jedne strane, pogled se pruža na smaragdno-zelenu rijeku Plivu, jednu od najljepših u Evropi, dok se s druge strane nad hotelom nadvija stari grad, tvrđava iz srednjeg vijeka, nekadašnje sjedište bosanskih vladara. To je gradski hotel sa cjelogodišnjim poslovanjem.

U pred i postsezoni, uslovi koje hotel nudi su namijenjeni za održavanje seminara i poslovnih skupova posebnih interesnih grupa. Posebno ističemo dodatne pogodnosti i sadržaje hotela kao što su: prostrani i čuvani parking, trgovački centar, banka, svečani banket i svadbeni saloni, konferencijska sala, slastičarna, restoran s ljetnom terasom…

Hotel „Turist 98“ je prijateljski raspoložen prema motoristima, biciklistima i organiziranim grupama posjetitelja, koji već tradicionalno prolaze ovim krajevima, pružajući im dobru ponudu za predah od napornih putovanja.

Zato što jedan članak nije dovoljan…

JAJCE – UŽITAK KOJEG ĆETE TEŠKO NADMAŠITI

PROŠETAJTE VIRTUELNO KROZ KRALJEVSKO JAJCE

10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI JAJCE

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content