Hotel „Turist 98“ u Jajcu

Hotel „Turist 98“ u Jajcu

Hotel „Turist 98“ se nalazi u prelijepom srednjovjekovnom gradu Jajcu, nadaleko poznatom po svojoj bogatoj historiji i historijskoj baštini.

Sam hotel smješten je izvan gradske gužve, a opet blizu centra grada. S jedne strane, pogled se pruža na smaragdno-zelenu rijeku Plivu, jednu od najljepših u Evropi, dok se s druge strane nad hotelom nadvija stari grad, tvrđava iz srednjeg vijeka, nekadašnje sjedište bosanskih vladara. To je gradski hotel sa cjelogodišnjim poslovanjem.

U pred i postsezoni, uslovi koje hotel nudi su namijenjeni za održavanje seminara i poslovnih skupova posebnih interesnih grupa. Posebno ističemo dodatne pogodnosti i sadržaje hotela kao što su: prostrani i čuvani parking, trgovački centar, banka, svečani banket i svadbeni saloni, konferencijska sala, slastičarna, restoran s ljetnom terasom…

Hotel „Turist 98“ je prijateljski raspoložen prema motoristima, biciklistima i organiziranim grupama posjetitelja, koji već tradicionalno prolaze ovim krajevima, pružajući im dobru ponudu za predah od napornih putovanja.

Zato što jedan članak nije dovoljan…

JAJCE – UŽITAK KOJEG ĆETE TEŠKO NADMAŠITI

PROŠETAJTE VIRTUELNO KROZ KRALJEVSKO JAJCE

10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI JAJCE