Izložba “Nju je lako voljeti” videoprodukcije Dron.ba na Baščaršiji

Prva bh. videoizložba “Nju je lako voljeti” u organizaciji Dron.ba, a koja je svoju turneju započela prošle godine u Muzeju grada Zenice stiže u Sarajevo.

 

Izložba će biti otvorena 27. jula u 20.30 na Baščaršijskom trgu u Sarajevu, a gdje će na 11 televizora biti prikazano 30 minuta videa sa preko 500 lokacija u Bosni i Hercegovini snimljenih iz zraka u posljednih osam godina. Posjetitelji izložbe će na jedan multimedijalan pristup imati priliku vidjeti našu jedinstvenu zemlju kao i njene ljepote iz zraka. 

“Posebno sam sretan što će izložba nastaviti svoj put širom Bosne i Hercegovine i što ćemo biti u prilici naše Bosance i Hercegovce počastiti odličnim snimcima koji ustvari prikazuju ono najvažnije, a to je da je ‘Nju lako voljeti’. Ovo je najmanje što možemo učiniti za našu prelijepu i jedinstvenu zemlju”, kazao je organizator izložbe Dado Ruvić.

Podsjećamo, ekipa videoprodukcije Dron.ba je saradnik turističkog magazina i portala Furaj.ba na svim dosadašnjim projektima, te smo izuzetno ponosni na tu saradnju, stoga vas pozivamo na ovu izložbu.

 

 
 
 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi