IZVUČENI DOBITNICI NAGRADNE IGRE RAIFFEISEN BANKE „NA KORAK STE DO KATARA“

„Imajući u vidu da je Svjetsko prvenstvo u fudbalu izuzetno aktuelan događaj željeli smo korisnicima Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica ponuditi mogućnost da prisustvuju ovom prestižnom, sportskom dešavanju te smo u saradnji s kompanijom Visa organizovali nagradnu igru. Sretni dobitnici zaista vrijednih nagrada će imati priliku da posjete Katar, te da uživaju u Dohi, urbaniziranom i modernom gradu koji slovi za jedan od najljepših u svijetu. Vjerujemo da će tokom ovog putovanja i prisustva polufinalnim utakmicama dobitnici doživjeti puno lijepih trenutaka koje će dugo pamtiti“, izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Upućujemo iskrene čestitke svim sretnim dobitnicima, a dobitnicama glavnih nagrada želimo sretno i ugodno putovanje“.

Almina Šahinović iz Sarajeva i Melisa Sinanović iz Tuzle dobitnice glavne nagrade igre “Na korak ste do Katara”

Dobitnice dvije glavne nagrade u okviru nagradne igre „Na korak ste do Katara!“ su Almina Šahinović iz Sarajeva i Melisa Sinanović iz Tuzle. Glavna nagrada je putovanje za dvije osobe u Katar na polufinalne utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu na kojem će se 32 reprezentacije iz cijelog svijeta takmičiti na jednom od najveći svjetskih sportskih događaja koji će se održati od 20.11. do 18.12. ove godine.

Paket za dvije osobe u okviru nagradne igre uključuje: prisustvo FIFA World Cup Qatar 2022™ polufinalnim mečevima, avionske karte, Hayya karticu (ulaznu kartu za Katar), četiri noćenja u hotelu sa pet zvjezdica, aerodromske transfere u Dohi, grupne transfere do/sa FIFA World Cup™ mečeva i zakazanih grupnih aktivnosti te metro transport za goste koji posjećuju mečeve na pet arhitektonskih remek djela – impresivnih i luksuznih stadiona Khalifa International, Ahmad Bin Ali, Lusail, Stadium 974, Education City Stadiums. Tokom Mundijala, Katar koji trenutno broji oko tri miliona stanovnika će primiti oko 1,5 miliona posjetilaca.

Izvučeni su i dobitnici 15 vrijednih i zanimljivih utješnih nagrada, paketa sportske opreme, a imena dobitnika su objavljena putem web stranice i društvenih mreža Banke. Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi klijenti koji su od 01.08. do 30.09.2022. godine napravili najmanje 20 plaćanja Raiffeisen Visa karticama putem POS uređaja Raiffeisen banke, aplikacije m-plati, Raiffeisen digitalnih servisa ili prilikom online kupovine.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content