Kako je jednoj djevojci ostvaren san da se spusti niz most na...

Kako je jednoj djevojci ostvaren san da se spusti niz most na Darivi

Snovi se lahko ostvaruju ako dovoljno iskreno sanjate, i ako imate prijateljicu s kojom ih možete ostvariti i prevazići sve prepreke.

Ena Kapetanović je sretna djevojka! Poželjela je da se penje po stijenama, spušta s mosta, ali je za ostvaranje njenog sna postojala jedna prepreka – Ena je u kolicima. Iako je možete vidjeti kako zahvaljujući svom vedrom duhu neprestano pomjera granice – možete je vidjeti na 5k trkama, klizalištima, na salsa party-u, ipak spust s mosta činio se nemogućim.

Ipak, ima onih koji osluškuju tuđe želje i potrebe, pa pronađu način kako da im pomognu da dođu do cilja. Enina prijateljica Amina Kučuk, avanturistkinja i saradnica Furaj.ba, organizirala je zahvaljujući pomoći vrijednoj ekipi GSS-a, stanica Sarajevo, koja ne samo da spašava ljudske živote kada god je to potrebno već pomaže i u sitnim radostima svakodnevnice, Enino spuštanje s mosta na sarajevskoj Darivi.

Na kraju, fotografije govore više od hiljadu riječi. Osmijeh na licima svih onih koji su uspjeli u ostvarenju Eninog sna.