Kino na rijeci Uni: Posmatrajte filmove sa lađe, kajaka ili čamca!

Gledati filmove iz udobnosti vlastitog automobila poseban je gušt, no posmatrati filmove s lađe, splava, kajaka ili čamca već je spektakl.

Foto: KC Bihać

U Bihaću se održava Drugi Avant˛&Una Bihać Film Festival, gdje svi koji se zateknu u Bihaću u četvrtak i petk mogu uživati u jedinstvenom kinodoživljaju. Prvi put u ovom gradu ljubitelji sedme umjetnosti moći će uživati u vrhunskim filmskim naslovima na velikom platnu iz udobnosti vlastitog automobila.
Projekcija je planirana u četvrtak, 13. augusta za 21 sat na sportskom igralištu Kulturnog centra, a publika je dužna doći 40-ak minuta prije projekcije kako bi svoja vozila adekvatno parkirala. Broj mjesta je ograničen.

Ukoliko imate lađu, splav, kajak ili čamac, ne propustite priliku da sa obala jedne od najljepših bosanskohercegovačkih rijeka u petak, 14. augusta uživate u filmskim klasicima iz vašeg plovila, sigurni smo da će iskustvo biti jedinstveno. Ako ipak nemate plovilo film je moguće gledati i sjedeći na poznatom kupališta Beton.

Nastup BOOOX-a na maloj adi kod kupališta Beton uvertira je u prve filmske projekcije na samoj rijeci Uni sa početkom u 19:30, dok projekcija filma počinje u 20:30 sati. Nakon projekcije filma na vodi možete uživati u još jednom noćnom autokinu na sportskom igralištu Kulturnog centra gdje filmska projekcija počinje u 22:30 sati.

Ukoliko to vremenske prilike dozvole, ceremonija zatvaranja filmskog festivala Bihać Avantura festival održat će se u subotu u Srednjovjekovnom gradu Sokolac.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content