Klinika Svjetlost slavi 20. rođendan

Svoju priču oftalmološka klinika Svjetlost počela je pisati 1998. godine kada je njen osnivač, prof. dr. sci. Nikica Gabrić, krenuo u ostvarenje svog poslovnog sna zajedno s mentorom, prof. dr. Krešimirom Čupakom. Kako je Svjetlost uvijek rasla kao ideja, energija, strast, na putu do cilja, nakon zagrebačke klinike, najveće, koja ove godine slavi 20 godina rada, upalilo se još šest Svjetlosti: u Sarajevu, Banjoj Luci, Splitu, Skoplju, Novom Sadu i Budvi, dok su Svjetlosti u Prištini i Tirani u procesu osnivanja.

Klinika Svjetlost u Sarajevu počela je s radom prije sedam godina u prostoru od 600 kvadrata opremljenom prema najmodernijim medicinskim dostignućima. Cilj otvorenja, kako tada, tako i danas, bio je da se građanima Sarajeva i svima koji gravitiraju prema glavnom gradu BiH pruži oftalmološka usluga na razini EU standarda s pristupom koji se temelji na stjecanju povjerenja između ljekara i pacijenta zadržavajući uvijek pozitivni stav prema dijagnozi i terapiji.

Svjetlost u dalju budućnost odlazi usmjerena ka još većem ulaganju u znanje i ljudski potencijal, koji su istinska vrijednost svih klinika grupacije. Profesionalni razvoj svakog zaposlenika i prenošenje doktrine Svjetlosti ono su što ih pokreće da svakom pacijentu omoguće pristup najmodernijim metodama liječenja.

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content