Kolin hotel u Čanakaleu – očaravajući pogled na tjesnac Dardaneli

Kolin hotel u Čanakaleu – očaravajući pogled na tjesnac Dardaneli

Pored Istanbula, još jedan grad u Turskoj leži na dva kontinenta – Canakkale.

Foto: Furaj.ba

Ukoliko želite upoznati ovaj vjekovni grad, trebat će vam dobra baza, a jedan od najidealnijih je hotel Kolin koji nudi velike sobe s pogledom na tjesnac Dardaneli i hotelske vrtove.

Foto: Furaj.ba

Hotel se može pohvaliti sa 6 barova, unutarnjim i vanjskim bazenima te modernim spa centrom, a ukoliko putujete sa djecom obradovat će vas činjenica da hotel ima i zatvoreni dječiji bazen s toboganima.

Foto: Furaj.ba

Značit će vam i činjenica da gosti hotela mogu koristiti besplatnu uslugu prijevoza od / do zračne luke radi praktičnosti.

Sobe u kojima ćete boraviti su moderno uređene, klimatizirane i uključuju besplatni bežični pristup internetu, mini bar i satelitsku TV. Naravno, sve imaju vlastitu kupaonicu s WC-om, tušem i fenom za kosu, tako da ga ne morate nositi.

Odabrani doručak; Foto: Furaj.ba

Iako u cijeloj Turskoj možete biti sigurni da ćete na ulicama naići na povoljne i kvalitetne restorane za nešto pregristi, nećete se pokajati ni ako doplatite novac za hotelske objede, jer ručati u bife-restoranu Sofra s pogledom na moreuz ili sjesti za turski obrok u restoranu Zeytin predivno je dodatno iskustvo. Hotel ima i zalogajnice, a i vikend-noćni klub koji često ima muziku uživo.

Foto: Furaj.ba

Hotel Kolin nudi besplatnu upotrebu peškira, ležaljki i suncobrana uz nekoliko bazena, a imaju i dječije bazene, te prostor za veslanje ili igranje odbojke, fudbala i tenisa. Posebne trenutke odmora doživjet ćete u toplicama Carpe Diem koje se mogu pohvaliti nizom vrhunskih tretmana i hamamom, te fitness  centrom.

Foto: Furaj.ba

Ukoliko ste ovdje stigli vlastitim automobilom, hotel vam je olakšao tako što vam je ponudi besplatno parkiralište. Osoblje recepcije koja radi 24 sata može vam pomoći pri iznajmljivanju automobila i organizirati izlete do dvorca Kilitbahir i drevnog grada Troje, udaljenog 20 minuta vožnje od hotela.

Hotel su naročito kvalitetnim ocijenili putnici koji su doputovali sami.