Kolin hotel u Čanakaleu – očaravajući pogled na tjesnac Dardaneli

Pored Istanbula, još jedan grad u Turskoj leži na dva kontinenta – Canakkale.

Foto: Furaj.ba

Ukoliko želite upoznati ovaj vjekovni grad, trebat će vam dobra baza, a jedan od najidealnijih je hotel Kolin koji nudi velike sobe s pogledom na tjesnac Dardaneli i hotelske vrtove.

Foto: Furaj.ba

Hotel se može pohvaliti sa 6 barova, unutarnjim i vanjskim bazenima te modernim spa centrom, a ukoliko putujete sa djecom obradovat će vas činjenica da hotel ima i zatvoreni dječiji bazen s toboganima.

Foto: Furaj.ba

Značit će vam i činjenica da gosti hotela mogu koristiti besplatnu uslugu prijevoza od / do zračne luke radi praktičnosti.

Sobe u kojima ćete boraviti su moderno uređene, klimatizirane i uključuju besplatni bežični pristup internetu, mini bar i satelitsku TV. Naravno, sve imaju vlastitu kupaonicu s WC-om, tušem i fenom za kosu, tako da ga ne morate nositi.

Odabrani doručak; Foto: Furaj.ba

Iako u cijeloj Turskoj možete biti sigurni da ćete na ulicama naići na povoljne i kvalitetne restorane za nešto pregristi, nećete se pokajati ni ako doplatite novac za hotelske objede, jer ručati u bife-restoranu Sofra s pogledom na moreuz ili sjesti za turski obrok u restoranu Zeytin predivno je dodatno iskustvo. Hotel ima i zalogajnice, a i vikend-noćni klub koji često ima muziku uživo.

Foto: Furaj.ba

Hotel Kolin nudi besplatnu upotrebu peškira, ležaljki i suncobrana uz nekoliko bazena, a imaju i dječije bazene, te prostor za veslanje ili igranje odbojke, fudbala i tenisa. Posebne trenutke odmora doživjet ćete u toplicama Carpe Diem koje se mogu pohvaliti nizom vrhunskih tretmana i hamamom, te fitness  centrom.

Foto: Furaj.ba

Ukoliko ste ovdje stigli vlastitim automobilom, hotel vam je olakšao tako što vam je ponudi besplatno parkiralište. Osoblje recepcije koja radi 24 sata može vam pomoći pri iznajmljivanju automobila i organizirati izlete do dvorca Kilitbahir i drevnog grada Troje, udaljenog 20 minuta vožnje od hotela.

Hotel su naročito kvalitetnim ocijenili putnici koji su doputovali sami.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content