LADIES IN: Kako su Tuzla i Sarajevo na dva ljetna događaja ujedinili poslovne žene iz cijele BiH

Nakon više od 15 mjeseci pauze, Tuzla i Sarajevo vratili su na scenu najznačajniju networking priču za poslovne žene Ladies In, koja je na dvije prekrasne ljetne lokacije okupila zvanice iz svih sfera biznisa, i iz svih dijelova BiH.

Organizatori, Ladies In Magazine i marketinška agencija Altermedia pokazali su još jednom da su za jačanje uloge žena u društvu posebno značajni ovakvi domaći događaji, koji prvenstveno imaju za cilj umrežavanje žena, promociju kulturnih, edukativnih i pozitivnih vrijednosti kojima su bh. žene najvredniji ambasadori.

Događaje su obilježila nasmijana lica gošći koje su nakon dugo čekanja na ponovna druženja, zagrljaje, razmjenu iskustava i zabavu po prvi put osjetile slobodu i povratak u ”staro normalno”.

Ladies In Summer Party tematski su kreirali mnogobrojni partneri i prijatelji projekta, koji su u svojim zonama imali zadatak da osmisle zabavne aktivnosti, darivanja i animiraju prisutne gošće na zabavu, fotografisanje, degustacije gastro noviteta, testiranje najnovijih modnih i beauty proizvoda i brendova, te pozovu na zajedničko jačanje poslovnih i prijateljskih uloga i veza.

Oficijelni partner događaja ”Ladies In Summer Party” u Tuzli i Sarajevu je kompanija MEDIS. Prijatelji projekta: ProCredit Bank, Sarajevski kiseljak, Orbico Beauty, Planika, Franck, Red Bull, Oriflame, dm drogerie markt, Mak Zara, Cafe Brazil, Carski Vinogradi, Violeta, Asbis, Urban Home, Oreo, Druga Kuća Restoran & Catering Sarajevo i Restoran Royal Tuzla.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content