Lounge Istanbul, mjesto gdje se osjećate kao VIP

Kada uđete u prostorije Turkish Airlines CIP Loungea, smještenog na prostranom Međunarodnom aerodromu Atatürk u Istanbulu, na prvu pomislite kako se ovdje sve vrti oko vas. Razlog je svakako impresivna ponuda usluga, koje će svakog putnika opustiti i omogućiti mu da se u svježem izdanju otisne na svoje putovanje, ili ga nastavi, ukoliko čeka let do konačnog odredišta.

Samo putnici biznis klase Turkish Airlinesa kao i putnici kompanija članica Turkish Airlines Corporate Club programa mogu ući u odaje Lounge Istanbula i koristiti njegove usluge. Ni za jednu ne moraju odvajati poseban novac, jer samom kupovinom karte za vožnju biznis klasom stiču se uslovi da uđu u ovo mirno područje koje će njihovo putovanje učiniti manje stresnim.

Da, karta će vas koštati više, ali prednosti koje njome dobijate vrijedne su uloženog novca, posebno ako putujete na daleke destinacije, ili se vraćate kući poslije napornog poslovnog dana u jednoj od najljepših metropola svijeta.

Turkish Airlines CIP Lounge nudi vam mogućnost da se istuširate, oporavite uživajući u masaži, kušate razna slatka i slana jela turske i svjetske kuhinje, surfate besplatno internetom, te se zabavite uz različite sadržaje među kojima su također video igrice, bilijar, golf u simulatoru, dok vrijeme također možete provesti u udobnim stolicama tamošnjeg kina gledajući neki od popularnih filmova.

U ugodnom ambijentu toplih boja vrijeme do vašeg leta brzo će proteći. Revitalizirani, sigurnim korakom samo krenite dalje.

Tekst i fotografije: Elma Zećo, Furaj.ba


U kvalitet ponude uvjerila se i ekipa novinara iz BiH, koja je boravila na poziv Turkish Airlinesa u Istanbulu.


 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content