Medora u Podgori – Camping&glamping na Makarskoj rivijeri

Ako želite na potpuno novi način doživjeti Makarsku rivijeru, odlučite se za luksuzno kampiranje u kampu Medora Orbis u Podgori. Malo mjesto obgrljeno Jadranom u srcu popularne rivijere udaljeno je samo 10 km od Makarske, zaštićeno je moćnom planinom Biokovo u čijem se podnožju nalazi. 

 

Foto: Medora Podgora

Uz luksuznu kućicu dobijete i vlastiti bazen

Svojim gostima kamp Medora nudi smještaj na potpuno opremljenim parcelama i kamp mjestima, u udobnim mobilnim kućicama od kojih neke imaju i vlastiti grijani bazen sa terasom za sunčanje, ali i u atraktivnim glamping jedinicama s jedinstvenim spavaćim sobama smještenim u sferičnim šatorima. U mobilne kućice možete se smjestiti i sa ekipama od 6 do 8 osoba. Jedna od kućica prilagođena je i osobama s invaliditetom.  U njima imate i klimu, TV, modernu kupaonicu sa wc-om, kuhinju sa frižiderom, mikrovalnom pećnicom i aparatom za kafu. No pored terase i bazena s pogledom na more neće vam ništa više ni trebati.

Foto: Medora Podgora

Kampovanje na višem nivou

Kampovanje je ovdje podignuto na viši nivo, pa su gostima na raspolaganju i moderan sanitarni objekt, dječije igralište, punionica električnih automobila, natkriveni zajednički prostor s roštiljem, stolom i klupama te besplatan Wi-Fi. U neposrednoj blizini kampa se nalaze i restorani, barovi te drugi trgovački i ugostiteljski sadržaji.

Kapsule; Foto: Medora Podgora

Savršena polazna tačka za upoznavanje rivijere

Kamp Medora je idealan za porodice s djecom i one koji su u potrazi za opuštenim odmorom i luksuzom. Ukoliko ne želite odmor samo provesti na plaži, obradovat će vas činjenica da u okolini itekako imate šta vidjeti, te da kamp predstavlja savršenu polaznu tačku za uživanje u raznim atraktivnim izletima i brojnim pustolovnim aktivnostima poput bicikliranja, trekinga, planinarenja, sportskog penjanja, ronjenja i drugih vodenih sportova. Možete posjetiti otoke Hvar i Brač, kao i Park prirode Biokovo na kojem se nalazi skywalk sa spektakularnim pogledom na Jadran i njegovo prostranstvo.

Foto: Medora Podgora
Kamp Medora 

Info Box

Put Sv. Vicenca bb
21327 Podgora, HRVATSKA
Tel: +385 (0)21 625 377
E-mail:reservations@medorahotels.com

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content