„Meet Up Sarajevo 2019“: Među učesnicima i gostima na gala prijemu u Vijećnici i legendarni Luis Figo

Gradonačelnik Abdulah Skaka sinoć je u Vijećnici upriličio gala prijem za učesnike i goste 1. Međunarodnog sastanka tour operatora „Meet Up Sarajevo 2019“. Među njima je i legendarni fudbaler Luis Figo koji je, na poziv gradonačelnika Skake, stigao na ovaj jedinstveni događaj.

“Stigao je da nas podrži u promociji Sarajeva kao turističke destinacije. Hvala mu kao iskrenom prijatelju, jer je ovo izuzetno značajno za naš projekt promocije glavnog grada na svjetskoj sceni. Zvijezde poput Figa koji je ambasador najbogatijeg i najpoznatijeg sportskog natjecanja na svijetu UEFA Lige prvaka šire dobar glas o BiH i Sarajevu”, istaknuo je Skaka.

Od danas će sarajevska Vijećnica biti mjesto prezentacija i povezivanja međunarodnih i regionalnih turističkih operatora, putničkih agencija i hotelijera sa bh. turističkim radnicima  kako bi uspostavili kontakte, razmijenili iskustva i otvorili put ka novim poslovnim aranžmanima, a sve sa ciljem da grad Sarajevo učinimo još atraktivnijom turističkom destinacijom.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content