Metropola nekretnine – 10 godina sa vama – Visoki standardi i profesionalnost

Od osnivanja 2013 godine, Metropola nekretnine, Agencija za posredovanje u prometu nekretninama, uvela je u svoje poslovanje tri postulata kojima se i danas vode.   

Vlasitim primjerom pokazati kakav profesionalan odnos žele u branši, podižući na taj način ljestvicu postojećih standarda na sarajevskom tržištu nekretnina, konstantno težiti da se stekne i održi povjerenje svakog klijenta, te na koncu, zaslužiti i opravdati preporuku svakog klijenta.

Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka

Danas, nakon deset godina poslovanja, ne kriju ponos zbog izgrađenog tima stručnjaka i zaljubljenika u profesiju okupljenih oko zajedničke ideje da radeći posao koji vole, svakodnevnim zadacima pristupaju krajnje ozbiljno i marljivo, pružajući na taj način besprijekornu uslugu posredovanja u prometu nekretninama. 

 

Uvjeti saradnje između Agencije i klijenta dogovaraju se, “stavljaju na papir”, potpisuju i ovjeravaju. Način je to na koji Agencija Metropola nekretnine poštuje zakonske propise, štiti svoje, ali i interese svojih klijenata od početka, pa sve do kraja procesa prodaje ili iznajmljivanja nekretnine.

Sretni su jer su na tržištu prepoznata njihova nastojanja i trud i kažu da u prilog tome najviše govori činjenica da je preko 90 posto nekretnina koje posreduju stečeno preporukom zadovoljnih klijenata.

Licencirani agenti

U Metropola timu svaki je uposlenik stručno osposobljen i posjeduje licencu za zvanje agent za posredovanje u prometu nekretninama. 

I to je jedan od načina da za naše klijente održimo ugodno i potpuno sigurno okruženje za poslovanje nekretninama. Poslujemo na području cijelog Kantona Sarajevo i posebno naglašavamo da vršimo profesionalno posredovanje u prodaji apartmana na Bjelašnici, dok izvan Kantona Sarajevo posredujemo u prodaji nekretnina u Neumu, našem jedinom gradu na moru, što nas posebno čini sretnim i na što smo, zbog dosadašnjeg postignutog uspjeha, naročito ponosni.

 

Za uspješno posredovanje kod prodaje nekretnina naplaćuju naknadu u visini 3% od ostvarene kupoprodajne vrijednosti nekretnine. Za uspješno posredovanje kod iznajmljivanja, naplaćuje se naknada u visini jedne mjesečne zakupnine.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content