Metropola nekretnine – Logičan izbor ozbiljnog posrednik

Prije više od sedam godina sarajevsko tržište nekretnina osvježeno je agencijom „Metropola nekretnine“ koja vrlo profesionalno i s ljubavlju obavlja ovaj posao. Njihove težnje brzo su prepoznali tada klijenti, a danas već dugogodišnji poslovni partneri, koji su ih preporukom na osnovu ličnog iskustva doveli na poziciju po kvaliteti prepoznatljive agencije.

Mali tim strastvenih stručnjaka

Trenutno zapošljavaju šest osoba koje predstavljaju mali, kvalitetni tim strastvenih stručnjaka u oblasti poslovanja nekretninama. Osnovna djelatnost im je posredovanje pri prodaji i iznajmljivanju nekretnina, a s ciljem da održe kvalitet i uvijek budu bolji, konstantno rade na edukaciji i osnaživanju tima na poljima procjene, prodaje, marketinga ali i prava. Trude se zapošljavati mladi kadar koji unosi moderne tehnike i s lakoćom prati urbane trendove u poslovanju, te time drži korak s vremenom. 

Profesionalne ponude

Ponose se time da prodaju i iznajmljuju prosječno isti broj nekretnina koje tokom godine preuzmu u ponudu. U ponudi nemaju precijenjenih nekretnina za kupovinu, jer redovno izvode procjene realne tržišne vrijednosti za svaku nekretninu koju preuzimaju, u skladu s čime definiraju početne cijene za prodaju. Oglasi za prodaju sadrže realan prikaz stanja nekretnine što se vidi na profesionalnim fotografijama, te strogo vode računa o tome da sve objavljene informacije budu provjerene, tačne i precizne.  

Iza sebe imaju u rekordnom vremenu rasprodane projekte novogradnje kao što su „Stambeni objekat „City Residence“ na Mejtašu, „Stambeno-Poslovni objekat Pofalići“, „Apartmani Klek“ Objekat I, dok trenutno vode prodaju projekata novogradnje poput apartmana na Bjelašnici i to projekte „Bijela Kuća“ i „Vista Central Bjelašnica“, koji su građeni najsavremenijim tehnikama gradnje i nalaze se na najboljim pozicijama sa pogledom na staze i perfektnim pristupom, a kao takvi su savršeni za ljetni i zimski odmor na našoj olimpijskoj ljepotici. U ponudi, također imaju i projekat novogradnje „Stambeno-poslovni objekat Dobrinja“ koji predstavlja tačno ono što većina kupaca danas traži, a to je manja zgrada sa malim broj stanova, lijepim pogledom, sa mnogo prozorskih otvora, kvalitetnim i modernim materijalima za završnu obradu i dovoljno parking prostora. Putem agencije „Metropola Nekretnine“, kupci mogu pronaći i nekretnine na moru, kao što su kuće u Neumu, apartmani u Kleku, te mnogobrojne stanove i poslovne prostore za kupovinu i najam u Sarajevu.

Gdje se nalaze

Sjedište agencije nalazi se u naselju Otoka, u ulici Bulevar Meše Selimovića br. 2A, u prizemlju zgrade izgrađene pored glavne saobraćajnice. 

Podružnica agencije „Metropola Nekretnine“ nalazi se u naselju Stup, na adresi Džemala Bijedića, a u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa Bulevar.

 

METROPOLA NEKRETNINE

 

Otoka: Bulevar Meše Selimovića 2A
Stup: Džemala Bijedića 279
Sarajevo
033 956 333
info@metropolanekretnine.ba
www.metropolanekretnine.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content