Mladenci na vrhu Čvrsnice: Vjenčani fotoalbum kakav niko nema

  Mladenci na vrhu Čvrsnice: Vjenčani fotoalbum kakav niko nema

  Ljubav i prirodne ljepote spoj su sa kojim ne možete pogriješiti, o čemu svjedoče fotografije sa vjenčanja mladog bosanskohercegovačkog para nastale na fenomenu Hajdučka vrata na Čvrsnici, a koje je napravio fotograf Vladan Gavrić.

  Ovaj jedinstveni photoshooting trajao je dva dana, a cijeli rezultat fotograf Gavrić je podijelio na svom Instagram profilu.

  Gavrić je ljubitelj prirode i planinarenja, pa je njegova želja bila da baš tu napravi ovakav photoshooting. Njegov prijedlog rado su prihvatili mladenci Željko i Alma, koji su se vjenčali u petak, a već u subotu bili su na putu prema jednoj od najljepših hercegovačkih planina – Čvrsnici. Prvu seriju fotografija Gavrić je napravio pred zalazak sunca, nakon čega su svi prenoćili u čuvenom planinskom domu Vilinac, pa se u ranu zoru probudili kako bi na Hajdučkim vratima dočekali izlazak sunca i uhvatili savršen momenat za fotografije.

  Osim što će zaista imati jedinstven fotoalbum sa vjenčanja, mladenci su skupa sa fotografom na ovaj način promovirali i prirodne ljepote Bosne i Hercegovine.

  Pogledajte ove prelijepe fotografije u našoj fotogaleriji: