Moja TV po 50% nižoj cijeni!

Fenomenalna ponuda za nove Moja TV korisnike traje do 10. februara 2024. godine i donosi nevjerovatne uštede koje se ne propuštaju u vidu 50% niže cijene mjesečne naknade za odabrene pakete, a tu je i uživanje u otključanim kanalima vrhunskog sadržaja CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max.

 

 

„Ukoliko sadašnji telekom operater ne ispunjava vaša očekivanja, potrebe i želje, pravo je vrijeme da raskinete postojeći ugovor i za samo 1 KM postanete član Moja TV porodice koja broji više od 220.000 zadovoljnih korisnika“, navode iz kompanije.

                  Moja TV akcija donosi uvijek najbolje benefite

 

Svi navedeni benefiti važe uz potpisivanje ugovora sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca. Također, korisnici se mogu odlučiti i za kupovinu novog mobitela, televizora, prečišćivača zraka, bijelu tehniku ili neki drugi uređaja iz ponude BH Telecoma.

Odabirom Net L i Full L paketa novi korisnici mogu ostvariti NAJVIŠE pogodnosti uz internet brzine do čak 200 Mbps na optičkoj mreži BH Telecoma, te uživati u dodatnim uslugama Moja TV Flix, HD paketu, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max koje su uključene u mjesečnu naknadnu.

Više o akciji “Moja TV u pola cijene” dostupno je na zvaničnoj web stranici ovdje.

 

Uz Moja TV zagarantovan najbolji i ekskluzivni TV sadržaj!

 

Moja TV usluga pruža nezaboravno iskustvo gledanja TV programa bilo gdje i bilo kada. Nudi bogat i kvalitetan sadržaj, različite pakete, dodatne kanale, sadržaj, videoteku, napredne funkcionalnosti, jednostavno korištenje, mogućnost premotavanja, snimanja i gledanje programa do sedam dana unazad.

BH Telecom kroz uslugu Moja TV svojim korisnicima nudi uvijek najatraktivniji i najbolji sportski sadržaj na Arena Sport kanalima, Eurosportu i drugim programima, a tu je i nezaboravna zabava u najboljem filmskom i serijskom sadržaju, blockbusterima, dokumentarnom programu i još mnogo toga.

Svi najbolji sportski događaji su na Moja TV:

  • Premijer liga BiH i Prva liga Federacije BiH u nogometu
  • Engleska Premier liga, Španska Primera liga, Italijanska Seria A i Francuska Liga 1
  • Nogometna UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Europa Conference Liga
  • UEFA kvalifikacije za EURO 2024 (baraž)
  • NBA košarkaška liga i NFL američki fudbal
  • Rukomet – domaća premijer liga, reprezentativna i evropska takmičenja klubova
  • druge atraktivne nogometne lige (hrvatska, srpska, portugalska, belgijska, ruska, argentinska…)
  • ostali atraktivni sportski događaji (odbojka, rukomet, borilački sportovi, auto moto sportovi)
  • sve popularnija eSport takmičenja


Tu su i vrhunske serije iz najveće domaće BH ContentLab platforme za produkciju audio i vizuelnih sadržaja BH Telecoma, kao što su: „Znam kako dišeš“, „Tender“, „Na rubu pameti“, „Kotlina“, te posljednja u nizu koja se prikazuje „Princ iz Eleja“, a koje korisnici Moja TV mogu ekskluzivno i premijerno pratiti na kanalu MY TV.

 

Moja TV uvijek nudi više!

Moja TV posjeduje i bogatu videoteku sa više od 10.000 naslova koji su na raspolaganju korisnicima kad god požele. A za istinske filmofile tu je uvijek dostupna Moja TV Flix  videoteka sa fantastičnim naslovima svih žanrova.

Uz velike brzine interneta do čak 200 Mbps korisnicima su na raspolaganju i brojne dodatne usluge u vidu TV kanala dostupnih u vrhunskoj HD kvaliteti, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max, kao i „Pink Plus“ sadržaj za cijelu porodicu uz domaći i strani program.

Na bilo kojoj lokaciji i na bilo kojem uređaju (telefon, laptop, tablet) putem usluge Moja webTV korisnici mogu pratiti aktuelni televizijski sadržaj, a tu je i snimalica koja omogućava snimanje omiljenih TV sadržaja i kada nema nikoga u domu ili poslovnom prostoru.

Korisnicima Net L i Full L paketa navedene usluge su uključene u mjesečnu naknadnu.

Ovo su samo neke od prednosti koje nudi Moja TV, a iz kompanije BH Telecom vas pozivaju da iskoristite ovu fantastičnu akciju, čim prije postanete korisnik Moja TV usluge za samo 1 KM i uživate u nevjerovatnoj uštedi od 50% na mjesečnu naknadu.

Moja TV je usluga koja ispunjava sva očekivanja!

 

BH Telecom. Moja priča

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content