Na pakovanjima Nutelle fotografije ljepota BiH fotografa Dženada Džine

Na pakovanjima najpopularnijeg čokoladnog namaza na svijetu Nutelle, u limitiranom izdanju, pojavile su se fotografije bh. gradova i prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine.

 

Foto: Dženad Džino

Italijanska kompanija Ferrero pokrenula je kampanju “Nutella voli BiH” te je za svoje proizvode odabrala fotografije najpoznatijeg jablaničkog fotografa Dženada Džine, koji je vijest o saradnji podijelio na društvenim mrežama.

“Čast mi je objaviti da se moje fotografije nalaze na pakovanjima najpoznatijeg krema na svijetu, megabrenda Nutella. Saradnja sa Nutellom je jedna velika promocija prirodnih i kulturnih spomenika Bosne i Hercegovine i velika motivacija za moj daljni rad na promociji naše države. Naime, izašla je limitirana serija Nutella namaza ‘Ja volim Bosnu i Hercegovinu’ i možete je naći u trgovinama širom Bosne i Hercegovine. Fotografije Mostara, Banje Luke, Travnika, Višegrada, Jablanice, Vjetrenice, Zelengore, Šujice, Srebrenika, krase staklenke Nutella namaza. Sakupite svoju kolekciju Nutella teglica sa motivima iz Bosne i Hercegovine”, poručio je Džino.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content