Balkan Travel Magazin predstavio Nacionalne parkove Srbije

Predstavljen je novi broj regionalnog turističkog magazina Balkan Travel, posvećen nacionalnim parkovima Srbije. Magazin je jedinstvena monografija koja predstavlja čarobnu prirodu koja oduzima dah, a održana je promocija novog broja u hotelu Zepter u Beogradu.

Na promociji su prisustvovali eminentni gosti iz oblasti zaštite životne sredine i turizma, koji su istakli važnost nacionalnih parkova u očuvanju prirode i promociji održivog razvoja. U magazinu su pomenute ljepote svih pet nacionalnih parkova Srbije, kao i dva buduća.

Uzimajući u obzir važnost zaštite prirodnih resursa, ovaj broj magazina je podržalo Ministarstvo zaštite životne sredine i Ministarstvo turizma i omladine. Ova promocija magazina Balkan Travel doprinela je podizanju svesti o značaju zaštite prirodnih resursa, očuvanja prirode i održivog razvoja u Srbiji.

Izdavač magazina Balkan Travel je Red Press, a ovaj broj je dostupan na kioscima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije. Uz to, na promociji su prisustvovali brojni predstavnici ambasada Egipta, Grčke i Slovenije, kao i predstavnici privrednog života Srbije.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content