Najbolji ili najgori otac na svijetu?

Izvađene iz konteksta, ove fotografije bi mogle biti dokaz da je Dave Engledow najgori tata na svijetu. Međutim, kad čujete njegovu priču, zaključit ćete da bi on mogao biti najbolji tata, ili barem najzabavniji.

Kada se rodila njegova kći Alice Bee Dave je želio dokumentirati njen život kreativnom zbirkom fotografija u kojima će ona moći da uživa i da ih čuva kad odraste. Kad ih je prvi put počeo objavljivati  na Facebooku, njegova namjera je bila prvenstveno da se zabavljaju porodica i prijatelji, ali je bio ugodno iznenađen velikom većinom pozitivne reakcije koje su ove fotografije izazvale u mnogim zemljama širom svijeta.

najbolji-tata15-v

Kako bi izbjegao jednolične fotografije počeo je praviti satirične scene, dorađene u Photoshopu, u kojima glumi zaboravnog, pospanog, rastresenog i nepouzdanog tatu svojoj preslatkoj ćerkici Alice Bee .

“Lik kojeg predstavljam na ovim fotografijama je čista parodija i otac za kojeg se nadam da nikada neću postati – rastrojen, sebičan, nemaran, čak i ohol”, rekao je Engledov.Njegova supruga Jen, pruža inspiraciju i uredničku pomoć i rijetko se pojavljuju u završnom kadru. Ona je stalno iza scene kako bi se osigurala da je Alice Bee uvijek sigurna i sretna i na kraju kombinira fotografije i radi digitalno retuširanje kako bi duhovito prikazali opasne scene.

1358494985995

Fotografije su postale toliko popularne da su objavljene i u kalendaru za 2012 i 2013 godinu. Pogledajte ih i zaključite da li je Dave najbolji ili najgori tata na svijetu.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content