Napravi piknik u prirodi – Nacrtajte osmijeh na licu

BiH Bucket List Challenge

 

Izazov #74 – Napravi piknik u prirodi

Gradski park, obronak planine, slikovita uvala pored rijeke, možda čak i travnjak ispred zgrade ili kućno dvorište. Karirana dekica, korpa puna ukusne hrane, sitni zalogaji složeni na drvenu dasku i staklena činija narezanog voća. Da, da, zaboravite na plastiku.

 

Kriška-dvije domaćeg hljeba čija hrskava korica puca pod zubima, termosica vrele vode za mirisnu instant kafu i boca limunade za utažiti žeđ.

 

Upravo smo nabrojali gotovo dvije trećine sastojaka za recept Savršeni piknik u prirodi

 

Šta bi vam još moglo zatrebati za bijeg, bar na nekoliko sati, od ubrzanog životnog tempa, konstantne tehnološke povezanosti i fokusiranosti na ekran telefona, pretrage društvenih mreža, čitanja mailova? 

 

Naravno da na piknik možete sami, ali u društvu je ljepše, posebno u društvu onih čije vam prisustvo crta osmijeh na licu.

Ponesite i knjigu, čitanje sjajno opušta nakon finog obroka. 

 

Kada konačno imate sve sastojke za Savršeni piknik u prirodi, ostaje vam da ih stavite u raspored da se krčkaju. Razlučite koje su vam obaveze stvarne, a koje ste sami sebi nametnuli. U ovim drugim je ta vaša zlatna rezerva vremena koje vam treba da ispunite i ovaj izazov.

Ne zaboravite nam poslati svoje najdraže fotke.


BiH Bucket List Challenge

Izazov #74 – Napravi piknik u prirodi

Napomena: Dozvoljeno je objaviti sliku na kojoj niste prisutni, ali prije proglašenja pobjednika molimo vas da nam pošaljete sliku koja dokazuje da ste napravili piknik u prirodi u Bosni i Hercegovini.

Glavni sponzor:


Sponzori projekta:

              

Medijski pokrovitelji: 

          

    

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content