Nedim Vrabac – oficijelni fotograf Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza

Nedim Vrabac – oficijelni fotograf Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza

Koliko Balkanaca znate da im Jennifer Lopez čestita i pjeva za rođendan?! Mi znamo za Nedima Vrabca, izvrsnog fotografa i filmskog autora koji već dvije godine radi u timu planetarno popularne pjevačice i njenog momka Alexa Rodrigueza, čuvenog igrača bejzbola.

Nedim Vrabac, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez; Foto: Instagram @nedimvrabac

Nedim je 10. januara ove godine objavio kratak osvrt na dvije godine rada u kompaniji Arod Corp u kojoj je, kako je naveo, naučio mnogo. Uz osvrt objavio je fotografije sa Jennifer i Alexom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nedim Vrabac (@nedimvrabac)

Za vikend, Nedim je objavio video u kojem mu Alex čestita rođendan, a zatim mu Jennifer otpjeva pjesmu: Happy birthday, Nedim! Rođendanska je to čestitka koju će sigurno dugo pamtiti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nedim Vrabac (@nedimvrabac)

Inače, Nedim se često nalazi u društvu Jenn i Alexa o čemu svjedoče videosnimci i fotografije na društvenim mrežama. Tokom pandemije koronavirusa provodili su dosta vremena u privatnom domu slavnog para, igrajući bejzbol ili slične igre. No, ono što je posebno značajno je da je Nedim stajao iza kamere na snimanju novog filma kojeg je producirala Jennifer Lopez. Riječ je o filmu “Marry Me” koji će se u kinima pojaviti na Valentinovo, 14. februara ove godine. Osim što je producirala film, Jennifer Lopez je u njemu i glumila uz Owena Wilsona, Malumu, Johna Bradleya i Sarah Silverman.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nedim Vrabac (@nedimvrabac)

O filmu koji se već uveliko iščekuje u SAD-u već su pisali magazin People, Billboard i drugi, a u potpisu fotografija nalazi se mladi, ali već fantastični autor Nedim.

Također, Jennifer Lopez pjevat će na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena u srijedu, 20. januara, te se očekuje da Nedim bude s njom i snima njen nastup, kao što je bio na nastupu sa Shakirom na SuperBowlu 2020, na dodjeli muzičkih nagrada Grammy…

Nedim Vrabac porijeklom je sa Balkana, tačnije iz Ljubljane, glavnog grada Slovenije. No ima i bosanske korijene – u Kaknju. Sa željom da ostvari svoje snove, prije dvije godine doselio se u Los Angeles gdje trenutno ima sjedište i studira filmsku produkciju na Univerzitetu Santa Monica. Uživa u svakoj minuti snimanja, jer je film njegova strast i voli svakodnevno stvarati sadržaje. Na društvenim mrežama poručuje da slijedite svoj san, baš kao što je on, jer jednog dana će se ostvariti i isplatiti sav trud. Njegove video i fotografske proizvode, poput popularnih preseta za Instagram, možete pronaći na oficijelnoj stranici na ovom linku.