Neno Murić zaštitno lice nove Ford Fieste

  Neno Murić zaštitno lice nove Ford Fieste

  Nova Ford Fiesta za kratko vrijeme osvojila je simpatije ljubitelja automobila u našoj zemlji. Popularni četverotočkaš proizvodi se više od 40 godina i jedan je od najprodavanijih Fordovih modela svih vremena, a zaštitno lice novog modela za BiH je naš popularni pjevač Neno Murić.

  On je danas u prodajnom salonu kompanije Grand Automotive, koja je zastupnik Forda za BiH, na Barama u Sarajevu potpisao ugovor i postao ponosni vlasnik ovog fenomenalnog automobila. Mirhad Šabotić, direktor kompanije Grand Automotive, tom prilikom izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom sa pjevačem.

  – Čast nam je da možemo pomoći pjevačku karijeru koja je u usponu, kao i naša nova Ford Fiesta. Nadamo se da će Nenu novi automobil dobro služiti, a mi mu stojimo na raspolaganju za sve što mu bude potrebno. Naša Ford Fiesta pojavljuje se i u Neninom novom spotu, a, nadamo se da će se to ove godine još jednom ponoviti, za sve ostalo može računati na nas – poručio je Šabotić.

  U istom tonu prisutnima se obratio i Neno Murić, koji je priznao da već duže vrijeme prati modele Forda, a u novi model Ford Fieste se zaljubio na prvi pogled.

  – Drago mi je da je došlo do ove saradnje koja će sigurno biti na obostrano zadovoljstvo. Uvijek mi je Ford bio omiljen proizvođač, i sada ću uvijek na vrijeme i bezbjedno stizati na sve nastupe. Fiesta u prevodu znači proslava ili praznik i sigurno da će za mene od sada 7. maj biti praznik, jer sam taj dan postao vlasnik ovog prelijepog automobila  – kazao je Neno Murić nakon čega su prisutni novinari i zvanice pogledali spot za njegovu novu pjesmu „Na tvojoj strani jastuka“.