Dino Merlin, novogodišnja čarolija u Rixosu

Gdje god da nastupa, najveća bosanskohercegovačka muzička zvijezda Dino Merlin napravi spektakl. Posebno su tražene novogodišnje večeri uz njegovu muziku, a sretnici će i ove godine najluđu noć u godini moći dočekati s njim na Jadranskom moru, no ovaj put u Hrvatskoj i gradu Dubrovniku.

Ono po čemu se ovaj nastup razlikuje od svih dočeka Nove godine s njim je što su raniji bili javni, a ukoliko se opredijelite za odlazak u Dubrovnik, Dino Merlin će pjevati samo za vas i 450 drugih sretnih gostiju hotela Rixos Premium Dubrovnik

Već su predstavljeni i aranžmani za novogodišnju večer, a u opisu onoga što aranžmani uključuju pored spektakularnog koncerta Dine Merlina navodi se: smještaj za dvije osobe u odabranoj sobi s “bogatim Rixos doručkom” i polupansionskom večerom, afterparty s DJ-om, svečena novogodišnja večera od 5 slijedova.

Također, tu je i dječiji doček Nove godine, zabavno-muzički program, novogodišnja lutrija, kao i novogodišnji brunch te brojne druge aktivnosti.

 

Foto: PR
Foto: Dino Merlin PR

Iz hotela Rixos Premium nude i pakete za cijelu zimu, a ukoliko želite još provoda uz zvijezde regije, najavljen je i koncert Željka Samardžića za 25. novembar, kao i Večer sevdalinki 26. novembra., stoga su iz ovog hotela pripremili izuzetno povoljnu paket-ponudu za vikend od 25. do 27. novembra. Karte za koncert Željka Samardžića koštaju 200 kuna po osobi.

Hotel Rixos Premium Dubrovnik

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content