Ravna planina- cjenovnik ski karata

Ski centar Ravna planina koji se nalazi nadomak Pala objavio je cjenovnik za ski pass u sezoni 2022/23.

Foto: Pixabay

Cijene su kao i na drugim skijalištima poskupljale, stoga razlika cijene dnevne karte u odnosu na prošlu sezonu iznosi 5 KM pa sada košta 30 KM za odrasle i 25 KM za djecu. Za pet KM poskupjela je i poludnevna karta.

Dnevna karta za noćno skijanje koštat će 25 KM i za djecu i za odrasle dok je u sezoni 2021/22. ova karta koštala 20 KM.

Sezonska karta za odrasle košta 500 KM i skuplja je za 50 KM u odnosu na godinu ranije. Skuplja je i sezonska karta samo za radne dane koja košta 360 KM (60 KM razlika u odnosu na prošlu godinu). Noćna sezonska karta iznosi 300 KM, a sezonska karta koja važi i danju i noću je 640 KM.

Ranije su na Ravnoj planini imali samo dnevnu, poludnevnu, noćnu i 30-satnu kartu te kartu za 10 dana u sezoni, sezonsku od ponedjeljka do petka i dnevnu sezonsku za svaki dan, a od ove godine osim postojećih u ponudi imaju i dvodnevne, trodnevne, četverodnevne, petodnevne, šestodnevne, sedmodnevne i desetodnevne dnevne i dan/noć karte. Kada je riječ o sezonskim kartama, u odnosu na prošlu godinu, ove zime će imati i sezonsku noćnu te sezonsku dan/noć kartu.

Iz ski centra naglašavaju da daju dodatne popuste od 10 posto za grupe od 20 do 50 osoba te 15 posto za grupe veće od 50 osoba, uz obaveznu raniju najavu.

Novi cjenovnik važi od 1. decembra ove do 1. maja sljedeće godine.

Poludnevna karta važi od početka rada skijališta do 13 sati ili od 12:30 do kraja radnog vremena.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi