Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu

Na zvaničnoj web stranici www.sting.com potvrđen je novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu.

Sting

Zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata evropske turneje My Songs koji su bili prolongirani. Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, mogu izvršiti refundaciju novca u periodu od 01. do 07. marta.

“Kako smo obećali tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspjeli da potvrdimo novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dvije opcije, uspjeli smo koncert da zakažemo 02. oktobra na njegov rodjendana. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu to večer čestitamo zajedno svi rodjendan. Ogromna zahvalnost svim kupcima ulaznica koji su pokazali veliko povjerenje produkcijskoj kući Avalon, te čekali novi termin koncerta. U svakom zlu ima nečega dobrog, tako da ćemo ovoga puta umjesto u jaknama, na koncert Stinga ići u majicama kratkih rukava”, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Svi oni koji nisu obezbjedili svoju ulaznicu na vrijeme i na listi su čekanja, imat će priliku da putem portala kupikartu.ba dođu do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta. Sve upite oko refundacije ulaznica, možete poslati putem mail adrese info@kupikartu.ba, ili kontaktirati putem broja telefona 033/943-111.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content