O nama

ARTERIJA d.o.o. je agencija za promociju, marketing i izdavaštvo Sarajevo koja na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2011. godine. Dugogodišnji smo partner općinama, turističkim zajednicama, putničkim agencijama, sajmovima turizma, hotelima i kulturnim institucijama Bosne i Hercegovine i regije.

Prepoznatljivi smo po prvom turističkom dvojezičnom magazinu u Bosni i Hercegovini Furaj.ba, koji promoviše turističke destinacije, pozitivne vrijednosti i inspirativne priče iz cijele Bosne i Hercegovine i regije.

Kontinuirano radimo na  inovativnim projektima i pionirskim inicijativama koje smo pokrenuli. Prvi u Bosni i Hercegovini smo pokrenuli kampanju BH Bucket List Challenge”, koja je inspirisala ljude da istražuju i dožive najzanimljivije destinacije u našoj zemlji. 

Jako smo ponosni na naše multimedijalne turističke vodiče: Sarajevo Tourist Guide” Read! Watch! Listen! na engleskom jeziku i vodič Bosna i Hercegovina – 100 izazova, na bosanskom jeziku.

Naš najnoviji projekat je prvi regionalni magazina o održivom razvoju, CORE Connectkoji ima za cilj podizanje svijesti o važnosti održivosti na Zapadnom Balkanu. 

Ponosni smo partner Lonac.pro zajednice za aktivizam i preduzetništvo iz Sarajeva, a tokom postojanja uvijek smo pružali priliku mladim ljudima i promovisali njihove uspjehe. 

Naša misija je da svojim radom ostvarimo pozitivan utjecaj na zajednicu i svijet oko nas. Kroz svoje aktivnosti, cilj nam je da promovišemo pozitivne vrijednosti, inspirišemo druge na djelovanje i  stvaranje održive budućnosti Bosne i Hercegovine. Nastojimo biti predvodnici u svojoj industriji, neprestano pomjerajući granice i prateći najnovije trendove. 

Naša vizija je da kontinuirano radimo na razvoju marketinga, oglašavanja i izdavaštva u Bosni i Hercegovini. Vidimo sebe kao agenciju koja razmišlja naprijed i ostaje vjerna svom identitetu dok se neprestano prilagođava dinamičnim promjenama u industriji. Kao zagovornici održivosti, predani smo promociji postizanja ciljeva održivog razvoj i želimo biti aktivni učesnici u stvaranju bolje budućnosti. 

Vrijednosti: 

  • Inovativnost: Nastojimo biti pioniri u našoj industriji i neprestano istraživati nove ideje, pristupe i tehnologije kako bismo pružili inovativna rješenja našim klijentima i zajednici.
  • Kvaliteta: Postavljamo visoke standarde kvalitete u svemu što radimo kako bismo pružili vrhunsku vrijednost našim korisnicima.
  • Integritet: Vodimo se etičkim principima i integritetom u svim našim aktivnostima. Gradimo povjerenje s našim klijentima, partnerima i zajednicom kroz iskrenost, odgovornost i transparentnost.
  • Društvena odgovornost: Smatramo da je naša odgovornost da pozitivno utječemo na zajednicu i društvo u kojem djelujemo. Kontinuirano promovišemo turizam pristupačan za osobe sa invaliditetom i starije osobe. 
  • Saradnja: Cijenimo timski rad i saradnju. Potičemo otvorenu komunikaciju, podržavamo ideje i perspektive zaposlenih, klijenata i partnera kako bismo postigli najbolje rezultate.
  • Inspiracija:  Želimo inspirisati ljude svojim radom. Kroz naše projekte i aktivnosti, težimo potaknuti pozitivne promjene i potaknuti druge da ostvare svoj puni potencijal.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content