Odabrali smo najuspješnije učesnike „BiH Bucket List Challenge“ 2021

Turistički magazin i portal Furaj.ba pokrenuo je ovog ljeta Instagram izazov „Upoznaj Bosnu i Hercegovinu kroz 100 izazova – BiH Bucket List Challenge“ koji je trajao tri mjeseca.

U tom periodu #bihbucketlistchallenge osvojio je ovu popularnu društvenu mrežu, na kojoj su korisnici zahvaljujući navedenom hashtagu ili na profilu Furaj.ba mogli uživati u nevjerovatnim fotografijama sa najpoznatijih lokacija u BiH, sa outdoor aktivnosti ili sa degustiranja poznatih bh. delicija.

Ekipu Furaj.ba oduševilo je prihvatanje izazova među velikim brojem korisnika koji su svakodnevno postavljali ili slali stotine predivnih fotografija, koje nikoga nisu mogle ostaviti ravnodušnim. Još jednom uvjerili su se da Bosna i Hercegovina itekako ima šta za ponuditi i da je potrebno bolje je upoznati da bi je više voljeli.

Osim upoznavanja sa simbolima Bosne i Hercegovine, najuspješniji učesnici su osvojili vrijedne aranžmane poput noćenja u hotelima širom BiH, raftinga, kanu safarija itd.

Najuspješniji u #bihbucketlistchallenge su:

  1. Ahmed Oruč – @ahmeed.oruc – 83 izazova – PET NOĆI ZA DVIJE OSOBE S DORUČKOM U GRAND HOTELU NEUM
  2. Emir Alomerović – @emir_alomerovic – 78 izazova – 5 NOĆI ZA DVIJE OSOBE U GLAMPING KUĆICAMA NA JAPODSKIM OTOCIMA + RAFTING/SPLAVARENJE
  3. Dajana Maletić – @trajla_be.trajla_be – 77 izazova – PET NOĆI ZA DVIJE OSOBE S DORUČKOM U HOTELU PINO NATURE NA TREBEVIĆU
  4.  Selmina Popović – @skaoselmina – 76 izazova – PET NOĆI ZA DVIJE OSOBE S DORUČKOM U HOTELU IBIS STYLES SARAJEVO
  5.  Kenan Uštović – @bh_twins_q – 73 izazova – TRI NOĆENJA ZA DVIJE OSOBE S DORUČKOM U HOTELU TURIST ’98 U JAJCU
  6. Vanja Stojanović – @_vanja__s – 71 izazov – DVIJE NOĆI ZA DVIJE OSOBE U KUĆICI NA DRVETU TREEHOUSE BOSNIA U PODNOŽJU TRESKAVICE
  7. Amna Trčalo – @amna.trcalo – 70 izazova – RAFTING NA NERETVI ZA DVIJE OSOBE S EKIPOM CENTRA DŽAJIĆA BUK
  8. Lamija Kaknjo – @lamijakaknjo – 68 izazova – VOŽNJA KANU SAFARIJEM NA TREBIŽATU ZA DVIJE OSOBE S UDRUGOM “TAJNA PRIRODE”
  9. Maida Husović – @husovic_maida – 66 izazova – KANJONING NA RAKITNICI ZA DVIJE OSOBE S AGENCIJOM VISIT KONJIC
  10. Alisa Hubić – @enaliciouss – 61 izazov – VOŽNJA ŽIROKOPTEROM ZA JEDNU OSOBU

Čestitamo na osvojenim aranžmanima i nadamo se da ćete i nakon ovog izazova nastavljati putovati kroz našu prelijepu zemlju!

Listu osvojenih aranžmana možete pogledati na ovom linku.


Svako ko završi svih 100 izazova, neovisno o vremenskom periodu te ispunjavajući pravila, dobit će diplomu kojom se može pohvaliti da je zaista obišao Bosnu i Hercegovinu, kao i simboličnu nagradu.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content