Osvojite vikend za cijelo društvo u Splitu

Za Split će vam Splićani ponosno reći da je “najlipši na svitu”, a osim mora, rive, historije, trgova, muzike i dobre hrane, Split je grad divnih ljudi vedrog duha.

Portal Furaj.ba i dizajn hostel “101 Dalmatinac” za vas su pripremili poklon „Vikend za cijelo društvo u Splitu”, gdje ćete s društvom do šest osoba i sami moći uvjeriti u ljepote Splita.

Sve što treba da uradite je da lajkate našu službenu Facebook stranicu i Facebook stranicu hostela, u komentaru ispod posta na našoj Facebook stranici napišete razlog zašto biste voljeli posjetiti Split.

U nagradnoj igri možete učestvovati OVDJE

Osoblje hostela izabrat će osobu koja napiše najzanimljiviji komentar, a sretni dobitnik će dobiti vikend, odnosno 2 noćenja u šestokrevetnoj sobi za najviše 6 osoba.

U nagradnoj igri učestvovati mogu i osobe iz regije. Nagrada se može iskoristiti do kraja 2018. godine, u dogovoru s osobljem hostela. U slučaju da dobitnik ne može putovati u Split, vikend može pokloniti nekoj dragoj osobi. Bitno je samo da javite kome poklanjate nagradu.

Sretne dobitnike očekuje nezaboravan provod u Splitu, a mi očekujemo da s nama podijelite svoje utiske.

Dobitnik će biti izvučen 15.10.2018. godine. Datum realizacije nagrade mora biti do kraja 2018. godine i u dogovoru s osobljem hostela.

Zato što jedan članak nije dovoljan

SVAKOG LITA CENTRA SVITA

HOSTEL 101 DALMATINAC – SPLIT

 

Kako izgleda hostel 101 Dalmatinac možete pogledati i ovdje:

https://www.facebook.com/hostel101dalmatian/

http://101dalmatian.com/

https://www.flickr.com/photos/101d/

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content