Osvojite vjenčanje iz snova potpuno besplatno!

Zaljubljeni ste?

Želite li krunisati svoju ljubav brakom i organizovati vjenčanje iz snova?

Ako je vaš odgovor DA, onda je ovo idealna prilika za vas.

Foto: PR

Predstavljamo vam novi projekt, zanimljivu, jedinstvenu i drugačiju emisiju „My special wedding day“ – prvi put u Bosni i Hercegovini koja će se emitirati na FACE TV-u.

Zabavite se, igrajte i uživajte, a na poklon možete dobiti kompletnu organizaciju vjenčanja o kojem ste oduvijek maštali. I to potpuno besplatno!

„My special wedding day“ je emisija zabavnog karaktera kroz koju će gledaoci moći vidjeti sve faze planiranja vjenčanja, a učesnici, zaljubljeni parovi, ludo će se zabaviti kroz zanimljiva takmičenja. Oni najsretniji i najspretniji će osvojiti vrijednu nagradu – kompletnu organizaciju vjenčanja, medeni mjesec, ali i druge vrijedne nagrade.

Da bi osvojili nagradu, parovi moraju proći kroz razne simpatične izazove i takmičenja – posebno koncipirana na muško-ženskim odnosima, kako bi pokazali koliko su spremni na zajednički život i sve ono što ih čeka nakon vjenčanja.

Autorica i producentica emisije Arijana Klačar-Raonić dugogodišnja je producentica i urednica na FACE televiziji iza koje stoji mnoštvo uspješnih projekata, tako da i od ove emisije možemo očekivati samo najbolje i s nestrpljenjem čekati ovaj originalni TV-format uz koji će gledaoci sigurno uživati.

Autorica ističe da je za prijavu i mogućnost učestvovanja u emisiji potrebna samo ljubav. Zato ne gubite dragocjeno vrijeme i prijavite se već danas. Požurite i ostvarite svoje najveće želje.

Možete se prijaviti na e-mail: myspecial.weddingday@hotmail.com ili na broj telefona 062/747-351.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content