Otvorite Kipar samo jednim klikom!

U vrijeme kad svi počinju planirati proljetne i ljetne praznike ili odmor, na Kipru je kreirana jedinstvena nova dvojezična web stranica koja turistima pruža dvojezične informacije na engleskom i ruskom jeziku, kako bi turisti koji putuju na prekrasno, sunčano ostrvo imali priliku pročitati o tome šta sve mogu raditi
dok su na Kipru.

Moj insajder sa Kipra“ (www.mycyprusinsider.com) je ključni portal za zabavu i informacije, te je postao ključna tačka za sve posjetioce koji planiraju putovanje ka ovom, veoma popularnom, turističkom odredištu.

Ovo nije samo web stranica koja navodi ili nudi tipičan opis atrakcija ostrva, Moj insajder sa Kipra je turistička web stranica koja je različita; fokusirana ka neustrašivim putnicima sa svježim i savremenim ponudama o životu na ostrvu.

Sve članke je prikupio tim profesionalnih pisaca, bloggera i entuzijasta koji su zainteresirani za ostrvo a koji su posvećeni istraživanju i pružanju uvida u najnovije trendove, interesantna mjesta i aktivnosti, o kojima prosječni posjetilac drugačije ne bi znao.

Web stranica ima niz različitih dijelova koji „otvaraju“ sve različite aspekte života na otoku, od informacija o najboljim i najzanimljivijim mjestima za obrok i toga što je u žiži interesovanja u pogledu kupovine do skrivenih zanimljivih gradskih barova, hotela van poznatih staza, neobičnih muzeja u selima, udaljenih plaža i novih avanturističkih aktivnosti u kojima se može uživati.  Širok spektar članaka od opšteg interesa takođe će ohrabriti osobe koje se odmaraju na Kipru da nauče o životu lokalnog stanovništva koje će sa njima podijeliti tajne života na ostrvu.

Svi dijelovi web stranice se redovno ažuriraju, uzimajući u obzir posebne potrebe posjetilaca, u zavisnosti od doba godine. Kako se web stranica širi, članci koji se redovno objavljuju će obuhvatiti sve aspekte života na ostrvu.

I dok stranica stalno i precizno navodi sve korisne informacije koje bilo koji posjetilac treba znati, i kada planira putovanje i tokom boravka na odmoru, ona takođe redovno informiše korisnike o svim tekućim događajima (uključujući izložbe, koncerte, pozorišne predstave i još mnogo toga) sa svakodnevnim ažuriranjima u rubrici „dešavanja“ zajedno sa kalendarom koji je lak za korištenje a koji daje posjetiocima priliku da unaprijed planiraju.

 

Redovne vijesti i ažurirane informacije mogu se naći na Facebook stranici web stranice MyCyprusinsider (www.facebook.com/mycyprusinsider), a čitaoci, takođe, mogu pratiti najnovije vijesti povezivanjem sa twitterom web stranice (www.twitter.com/MyCyprusInsider).

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content