Pariz dobio ulicu “ružičastih kišobrana” posvećenu Audrey Hepburn

Ulica Village Royal je ovaj mjesec postala najfotogeničnija destinacija u Parizu zahvaljujući portugalskoj umjetnici Patricia Cunha.

Patricia je umjetnica koja od 2011. godine na ulice svjetskih metropola postavlja instalacije sa kišobranima, popularni projekat  “umbrella sky”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Briana (@briseft)

Njena instalacija u Parizu je bila insprirana čuvenom glumicom, manekenkom, humanitarkom i velikom damom Audrey Hepburn, a postavljena je u ulici smještenoj u 8. arondismanu koji krije brojne stare građevine i luksuzne dućane. Instalacija će biti postavljena do 3. maja ove godine kada će je sigurno posjetiti veliki broj turista i fanova Audrey Hepburn.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli M ???? C H E L L E (@michelle_mntk)

“Vjerujem u ružičasto. Vjerujem da smijeh najbolje izgara kalorije. Vjerujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Vjerujem da treba biti snažan kada sve krene naopako. Vjerujem da su sretne djevojke najljepše djevojke. Vjerujem da je sutra novi dan i vjerujem u čuda”, govorila je Audrey i tog će se citata sigurno sjetiti svi kojih ovih dana posjete ulicu Village Royale u Parizu.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content