Pet City otvara novu poslovnicu u Importanne centru!

Pet City BiH, najveći lanac omiljenih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????? ???? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? u Sarajevu u petak, 03.03., u moderno opremljenom prostoru, pažljivo planiranom do svakog detalja.

???????????????????????? ???????? ????????%, k???????????? ????????????????́????, ???????????????????????????????? ???????????????????????????? ???? ???????????????????? ????????????????????????đ???????????????? vas očekuju na otvorenju još jedne poslovnice Pet City-a u Sarajevu!

Na svojoj novoj lokaciji u Sarajevu, u Importanne Centru, Pet City će svojim kupcima u ugodnom i modernom ambijentu ponuditi bogatu ponudu kompletnog asortimana za ljubimce renomiranih brendova, a na radost svih prijatelja životinja i u ovoj trgovini će u svoju ponudu uvrstiti i male, preslatke životinjske stanare!

Povodom otvorenja, svi će kupci u petak, subotu i nedjelju, od 03. – 05.03. ostvariti od 20% do 40% popusta na svaku kupovinu, a domaćin je priredio iznenađenja i poklona, nagradnu tombolu i kolo sreće.

Također, svakom kupovinom od 03.03. – 12.03. sudjelujete u bogatoj nagradnoj igri čije je izvlačenje u ponedjeljak 13.13. kada će deset najsretnijih kupaca biti nagrađeno vrijednim nagradama.

Iz Pet City-a poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika te promovirati blagodati suživota ljudi i životinja s naglaskom na adekvatnu brigu o životinjama.

Od ovog petka svi su pozvani u novi Pet City u Importanne-u, mjesto iz snova za sve vlasnike i prijatelje životinja.

???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???? ????????????????????????????????????????-???? ???????? ???????????????????? -????, odmah pored Konzuma i uživajte u

brojnim pogodnostima i zanimljivom programu domaćina.

Radno vrijeme pet shopa je svakim danom od 09.00 – 22.00h osim nedjeljom kada je 10:00-19:00!

 

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content