Pet razloga zbog čega volimo ljeto

Zabava za čitavu obitelj u vodenom svijetu, ljetni detoks, masaže, termalna voda, opuštanje u saunama? U Termama Olimia otkrit ćete zbog čega vam je ljeto omiljeno godišnje doba

  1. Termalija FAMILY FUN novo ime za obiteljsku zabavu

 

Otkrijete ovog ljeta neviđen svijet vodenih avantura u novoj oazi obiteljskog odmora u Termama Olimia. Vanjski i unutarnji bazeni s termalnom vodom, adrenalinski tobogani, stijena za penjanje, 7D kino, Game room, amfiteatar…, uživancija su za djecu i roditelje. Od sada i bebe imaju svoj svijet vodenih atrakcija, a tu su i sobe za previjanje i dojenje, prostori za pripremu dječje hrane i mirna obiteljska mjesta za odmor. Nema ljepšeg ljetovanja od onog u kojem se zabavlja čitava obitelj.

 

  1. Aqualuna, mjesto gdje klinci ostvaruju snove!

 

Započnite ljetnu avanturu na King Kobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“, a s padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije. Od  ove godine tu je još jedno adrenalinsko pojačanje, tobogan Giant Slide. Aqualuna Terma Olimia i ovoga je ljeta top destinacija za ljubitelje vodenih atrakcija. Tu najmlađi ostvaruju sve svoje snove!

 

  1. Ljetni detoks

Vruće vam je, bez energije ste, umorni i tromi? Vrijeme je za ljetni detoks i buđenje nove energije. Sami ili u društvu – svejedno je! Dovoljno je nekoliko dana provedenih u Termama Olima i bit ćete kao novi! Odaberite jednu od masaža kuće i uživajte u sat vremena čistog užitka i relaksacije. Prštat ćete od energije, a mirisna ulja učinit će vašu kožu baršunasto mekanom. Kombinacija masaže i termalne olimske vode provjereni su recept za opuštanje i revitalizaciju.

  1. Ljetno buđenje u Wellnessu Orhidelia

U službeno najboljem wellnessu u Sloveniji otkrijte magičnu ljepotu crne orhideje. Luksuzna atmosfera i moderan dizajn, blagotvorni učinak olimske termalne vode pružit će vam jedinstven doživljaj odmora, a nakon samo dana boravka u najvećem Svijetu sauna u Sloveniji s različitim sauna programima pomladit će vam se koža, krv će vam brže cirkulirati, razbistrit će se um, a problemi se neće činiti toliko velikima. Posvetite se sebi, svojim potrebama i željama. U tome će vam pomoći selfness filozofija, provjereni put do fizičke, emotivne i mentalne ravnoteže.

 

  1. Aktivan odmor

 

Prekrasna priroda Terma Olimia jednostavno poziva na aktivan odmor. Na biciklu ili u šetnji, uživat ćete u svakom trenutku. Otkrit ćete Zemlju bajki i mašte s vještičjom kolibom, kušat ćete najfiniju čokoladu u čokolateriji Olimje, nećete propustiti domaće pivo Haler pripremljenom po starom njemačkom receptu, razgledat ćete olimski samostan u kojem je jedna od najstarijih ljekarni u Europi i predahnut ćete na Jelenovom grebenu uz domaće specijalitete.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content