Počela online prodaja ski karata za Olimpijski centar Bjelašnica i Igman

KJP ”ZOI’84” OCS je pustio u rad novi web shop www.skipass.ocbjelasnica.com za prodaju kako sezonskih, tako i redovnih ski karata za predstojeću sezonu, koje će se moći preuzeti na automatskom uređaju za izdavanje karata na ski centru ili nadopunom ski passa koji već posjedujete.

 

Foto: Furaj.ba

Sezonske karte se mogu kupiti u samo nekoliko koraka na online trgovini, bez potrebe za dolaskom na prodajna mjesta. NLB Banka Sarajevo i Mastercard omogućili su i besplatnu dostavu karata na adresu za prvih 500 kupaca, a također pripremaju i posebne pogodnosti za plaćanje karata u predstojećoj skijaškoj sezoni sa Mastercard karticama i mobilnim novčanikom NLB Pay.

Trenutno je omogućena prodaja sezonskih ski karata za vjerne skijaše i bordere, a prodaja će trajati do 30.11.2022. godine. Sezonske karte je pored online shop-a moguće kupiti na dva prodajna mjesta, u Shopping Centru “Alta” u Sarajevu svakim radnim danom i subotom od 09.00 do 21.00 sat, te nedjeljom od 11.00 do 18.00 sati ili ski kasi Babin Do u periodu od petka do nedjelje od 08.00 do 16.00 sati.

KJP “ZOI’84” OCS je predstavio cjenovnik za skijašku sezonu 2022/2023., a ozvaničen je i početak prodaje sezonskih ski karata za Olimpijske centre Bjelašnica i Igman. Spremili su cjenovne pogodnosti za sve posjetioce različitih starosnih dobi.

Sigurni su da će ove pogodnosti i bogati sadržaj učiniti ovu zimsku sezonu nezaboravnom kako za strastvene ljubitelje skijanja ili bordanja, tako i za skijaše početnike.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content