Podignute zavjese za osvježenu Škoda Octaviu

Bliži se svjetska premijera osvježene Škode Octavije: Škoda Auto će u srijedu, 14. februara u 10:00 CET, otkriti svoj ažurirani bestseler. Događaj će se održati u virtuelnom studiju i prenosit će se na portalu Škoda Storyboard i Škodinom službenom YouTube kanalu.

Virtuelni studio: Istražite osvježenu Škodu Octaviju

U srijedu, 14. februara u 10:00 sati, posjetitelji Virtualnog studija moći će prvi put izbliza pogledati osvježenu Škoda Octaviju. Ova sveobuhvatna prezentacija uključuje karoserije hatchback i kombi karavan, kao i Sportline i RS verzije.

Kratki video snimci, uključujući izjave stručnjaka i mnoštvo drugog informativnog materijala, pružaju detalje o ažuriranju eksterijera i unutrašnjosti modela, novim tehnologijama i različitim opcijama pogonskog sklopa. Najprodavaniji brend može se pohvaliti moderniziranim izgledom, sa redizajniranim prednjim i zadnjim dijelom i novodizajniranim prednjim svjetlima s elementima kristala. Osim toga, Octavia dolazi sa dodatno poboljšanim aktivnim i pasivnim sigurnosnim funkcijama.

 

Datum: srijeda, 14 februar, 10:00 CET

Virtualni studio:     www.newskodaoctavia.com

Škoda Storyboard:   https://www.skoda-storyboard.com/r/new-octavia

YouTube:    www.youtube.com/@skoda

Twitter X:   https://x.com/skodaautonews

 

Škoda Auto

Uspješno prolazi kroz novu deceniju sa novom Škoda strategijom 2030.

Ima za cilj da do 2030.godine bude jedan od pet najprodavanijih brendova u Evropi sa atraktivnom linijom u segmentima ulaznog nivoa i dodatnim e-modelima.

Efektivno koristi postojeći potencijal na važnim tržištima rasta kao što su Indija, Sjeverna Afrika, Vijetnam i Azija.

Trenutno svojim kupcima nudi jedanaest serija putničkih automobila: Fabia, Scala, Octavia i Superb kao i Kamiq, Karoq, Kodiaq, Enyaq, Enyaq Coupé, Slavia i Kushaq.

U 2023.godini kupcima širom svijeta isporučeno više od 866.000 vozila

Članica Volkswagen grupe već 30 godina. Volkswagen grupa je jedan od najuspješnijih proizvođača vozila na svijetu.

Samostalno proizvodi i razvija komponente kao što su MEB akumulatorski sistemi, motori i mjenjači kao dio Volkswagen grupe; ove komponente se koriste i u vozilima drugih marki Grupacije.

Posluje na tri lokacije u Češkoj; ima dodatne proizvodne kapacitete u Kini, Slovačkoj i Indiji prvenstveno kroz partnerstva Grupe, kao i u Ukrajini sa lokalnim partnerom.

Zapošljava preko 40.000 ljudi širom svijeta i posluje na oko stotinu tržišta.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content